Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFam trip Κινέζων TOs και δημοσιογράφων σε ελληνικά νησιά και την Αρχαία Ολυμπία
ΕΟΤ

Fam trip Κινέζων TOs και δημοσιογράφων σε ελληνικά νησιά και την Αρχαία Ολυμπία

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας των αποστολών πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες συναντήσεις με τους δήμους, τους τουριστικούς φορείς και ενώσεις και τα εμπορικά επιμελητήρια των προορισμών.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Μήλου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζακύνθου καθώς και τους συλλόγους ξενοδόχων Ζακύνθου, πραγματοποίησε ταξίδι εξοικείωσης κινέζων Tour Operators και εκπροσώπων media στους προαναφερόμενους προορισμούς το διάστημα 21-30 Μαΐου.

Η αποστολή για το εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης που είχε ως βασικό στόχο την προβολή των προαναφερόμενων προορισμών στην κινέζικη αγορά, αποτελείτο από 10 στελέχη κινέζικων τουριστικών πρακτορείων, δυο δημοσιογράφους και έναν ταξιδιωτικό blogger.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας κάλυψε το κόστος μετάβασης από την Κίνα στην Ελλάδα (Αθήνα), ενώ οι συνεργαζόμενοι τοπικοί φορείς κάλυψαν τα έξοδα διαμονής, διατροφής και εσωτερικών μετακινήσεων.

Η εταιρεία συμβούλων τουρισμού MTC Group η οποία εκπροσωπεί τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Μήλου και Αρχαίας Ολυμπίας ανέλαβε την οργάνωση της φιλοξενίας στους εν λόγω προορισμούς, ενώ το τουριστικό πρακτορείο Beijing Bloom ανέλαβε την οργάνωση της φιλοξενίας για λογαριασμό του δήμου και των συλλόγων ξενοδόχων Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της αποστολής πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες συναντήσεις με τους Δήμους, τους τουριστικούς φορείς και τις ενώσεις των προορισμών.

Ακόμη, το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ρεθύμνου, Χανίων, Αγ. Νικολάου, Σαντορίνης, Χίου, τις ενώσεις ξενοδόχων Χανίων, Ρεθύμνου, Σαντορίνης, καθώς επίσης το Προξενείο της Ελλάδος στη Σαγκάη και το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Πεκίνο, πραγματοποίησε ταξίδι εξοικείωσης κινέζων Tour Operators & εκπροσώπων Media σε Κρήτη, Σαντορίνη, Χίο το διάστημα 23-30 Μαΐου.

Η αποστολή για το εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης που είχε ως βασικό στόχο την προβολή των προαναφερόμενων προορισμών στην κινέζικη αγορά, αποτελείτο από 6 στελέχη κινέζικων τουριστικών πρακτορείων, ένα στέλεχος κινέζικης αεροπορικής εταιρείας, έναν δημοσιογράφο και έναν ταξιδιωτικό blogger.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας κάλυψε το κόστος μετάβασης από την Κίνα στην Ελλάδα (Αθήνα), οι συνεργαζόμενοι τοπικοί φορείς και ενώσεις τα έξοδα διαμονής και διατροφής ενώ οι εταιρείες Aegean Airlines, ANEK και Sky Express τις εσωτερικές μετακινήσεις. Η κυρία Μαρία Ζησούλη, συνεργάτιδα των συμμετεχόντων φορέων, ανέλαβε την οργάνωση της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της αποστολής πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες συναντήσεις με τους δήμους, τους τουριστικούς φορείς και ενώσεις και τα εμπορικά επιμελητήρια των προορισμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024