Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFam trip του Δήμου Δυτικής Μάνης, σε συνεργασία τον ΗΑΤΤΑ
Προβολή προορισμού

Fam trip του Δήμου Δυτικής Μάνης, σε συνεργασία τον ΗΑΤΤΑ

Ταξίδι γνωριμίας των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων, στην περιοχή της Δυτικής Μάνης διοργανώνει ο ανάλογος Δήμος, με τη συνεργασία του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων – ΗΑΤΤΑ. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 19 έως 21 Απριλίου 2013.

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την προβολή της περιοχής και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού, θα διοργανώσει –σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των Ελληνικών Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)- ένα ταξίδι γνωριμίας των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων, στην περιοχή της Δυτικής Μάνης.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2013, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων να γνωρίσουν την τουριστική προσφορά της περιοχής μας και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες, με στόχο την τουριστική της ανάπτυξη και θα περιλαμβάνει προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις στην περιοχή της Δυτικής Μάνης. Οι ολιγόλεπτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 μεταξύ των τουριστικών – ταξιδιωτικών γραφείων από την Ελλάδα με επαγγελματίες του τουρισμού (καταλυματίες και εστιάτορες) από την περιοχή της Δυτικής Μάνης.

Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριος Γιαννημάρας καλεί όλους τους καταλυματίες και τους εστιάτορες του Δήμου Δυτικής Μάνης να συμμετέχουν στα παραπάνω workshops, έτσι ώστε να διερευνήσουν πιθανές επαγγελματικές συνεργασίες με τους τουριστικούς πράκτορες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων, παρακαλούνται οι τουριστικοί επιχειρηματίες να επικοινωνούν με την κα Ματίνα Σουμή (ειδική συνεργάτιδα του Δήμου Δυτικής Μάνης – τηλ. 27210 64120 / email: info@dimosdytikismanis.gr).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024