Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία της κινεζικής τηλεοπτικής σειράς ‘Travel with CEO’ στη Μεσσηνία
Προβολή προορισμού

Φιλοξενία της κινεζικής τηλεοπτικής σειράς ‘Travel with CEO’ στη Μεσσηνία

Η αποστολή πραγματοποίησε γυρίσματα το διάστημα 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου και επισκέφθηκε δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως η Τρίπολη, η Καλαμάτα, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον τουριστικό προορισμό Costa Navarino, ολοκλήρωσαν τη φιλοξενία πολυμελούς αποστολής της κινέζικης τηλεοπτικής σειράς ‘Travel with CEO’ του τηλεοπτικού καναλιού CBN. Το ‘Travel with CEO’ είναι ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό reality show, όπου σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται το ταξίδι του εκάστοτε προσκεκλημένου CEO σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Στην αποστολή που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα, συμμετείχαν ο Wang Ming-Chiang, CEO της εταιρείας Shanghai Pu Bao Food και η Lu Bei, Vice President του Ctrip, του μεγαλύτερου Online Travel Agency της Ασίας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Travel with CEO’, το οποίο απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, παρακολουθούν 9-15 εκατ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο.

Προγραμματίζεται να προβληθούν εντός του έτους δύο επεισόδια στα κανάλια Shanghai CBN TV και Ningxia TV, καθώς και στα δημοφιλή video sites Iqiyi, Tencent video, Tudou video. Θα πραγματοποιηθούν επίσης καταχωρήσεις για την προώθηση των επεισοδίων σε δημοφιλή online και offline έντυπα, καθώς και αναρτήσεις στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Weibo & Wechat.

Η αποστολή, η οποία πραγματοποίησε γυρίσματα το διάστημα 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2017, επισκέφθηκε δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως η Τρίπολη, η Καλαμάτα, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. H Περιφέρεια Πελοποννήσου προσέφερε τα αεροπορικά εισιτήρια της αποστολής, ενώ ή Costa Navarino φρόντισε για τη διαμονή, τη διατροφή, τις ξεναγήσεις και τις εσωτερικές μετακινήσεις της αποστολής.

Το πρόγραμμα της αποστολής εμπλουτίστηκε με τις προσφερόμενες εμπειρίες και υπηρεσίες της Costa Navarino και συγκεκριμένα τις Authentic Village Cooking, Olive Oil Tasting, Songs around the Table στο Καφενείο Authentic Embroidery Work, Art Tour, Anazoe Spa Θεραπείες και Θαλασσοθεραπεία και Golf Experience.

Τη φιλοξενία της αποστολής υποστήριξαν επίσης ο Δήμος Τριφυλίας, η εταιρεία μεταφορών Autounion/My Transfer, η εταιρεία Skouras Winery, τα εστιατόρια Παλαιά Αγορά (Κυπαρισσία), Στο Κύμα (Καλαμάτα), Στου Κώστα (Καλαμάτα), Αετός (Πύλος), τα καφέ Μυλόπετρα (Καλαμάτα), Άλμπατρος (Μαραθόπολη), Ποσειδωνία (Πύλος), καθώς επίσης και τα εστιατόρια Da Luigi, Morias, Flame και 1827 του Costa Navarino.

Την αποστολή συνόδευσαν η δρ. Βασιλεία Ορφανού, Senior Media Relations Manager και η κα Ειρήνη Ψηφίδη Media & Digital Relations Executive από την εταιρεία TΕΜΕS SA – Costa Navarino, καθώς επίσης και ο κ. Γιάννης Πλεξουσάκης, προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και η Sun Yanan, επιτόπια υπάλληλος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024