Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήFirst Class Magazine Σουηδίας: 'Κάνοντας σκι στην Ελλάδα'
Χειμερινός τουρισμός

First Class Magazine Σουηδίας: 'Κάνοντας σκι στην Ελλάδα'

Η Eva Susanne Nilsson, ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του First Class Magazine Σουηδίας και ο Mauro Rongione, φωτογράφος / τεχνικός Κινηματογράφου, επισκέφθηκαν την Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δυνατότητες χειμερινού τουρισμού σε έναν δημοφιλή για τις καλοκαιρινές του διακοπές προορισμό στο σουηδικό κοινό.

Υπό τον τίτλο “Κάνοντας σκι στην Ελλάδα” το lifestyle περιοδικό “First Class Magazine” της Σουηδίας, προβάλλει με κολακευτικά λόγια τον ελληνικό χειμερινό τουρισμό.

Το δημοσίευμα είναι προϊόν ταξιδίου εξοικείωσης (press trip), που οργάνωσε πέρυσι η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας για την προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας, σε μια χώρα απολύτως συνδεδεμένη με τα χειμερινά αθλήματα.
 
Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, το πρόσφατο ρεπορτάζ της online έκδοσης του έγκριτου σουηδικού περιοδικού χαρακτηρίζει ως “εντυπωσιακό” το χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας, “ειδικά σε μία χώρα που είναι γνωστή για τον Ήλιο και την Θάλασσα και όχι ως προορισμός για σκι”.

Στην Ελλάδα, ταξίδευσαν τότε η Eva Susanne Nilsson, ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του “First Class Magazine” Σουηδίας και ο Mauro Rongione, φωτογράφος / τεχνικός Κινηματογράφου. Επισκέφθηκαν την Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δυνατότητες χειμερινού τουρισμού σε έναν δημοφιλή για τις καλοκαιρινές του διακοπές προορισμό στο σουηδικό κοινό. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν την Αράχωβα, καθώς και τους Δελφούς, ανέβηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού και έκαναν και οι ίδιοι σκι.

Το άρθρο, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, προβάλλει επίσης την Αθήνα (Μνημεία, Πλάκα κ.ά.), καθώς και την μεσογειακή της κουζίνα, την Αράχωβα, την οποία χαρακτηρίζει ως τη “Μύκονο” του χειμώνα και τους Δελφούς, παρουσιάζοντας την τοπική αγορά παραδοσιακών προϊόντων, όπως και τη συμβολή του πρώην δημάρχου Αράχωβας κ. Ιωάννη Γεωργακού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024