Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGEO Saison: Το Ekies All Senses Resort καλύτερο Beach Hotel στην Ευρώπη
Ξενοδοχεία

GEO Saison: Το Ekies All Senses Resort καλύτερο Beach Hotel στην Ευρώπη

Το καταξιωμένο ταξιδιωτικό περιοδικό GEO Saison ανακηρύσσει το Ekies All Senses Resort ως το καλύτερο Beach Hotel της Ευρώπης για το 2013.

Όπως εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια, έτσι και φέτος, το γερμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό GEO Saison (Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του), ανακοίνωσε τη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης σε 10 κατηγορίες για την χρονιά 2013 και το Ekies All Senses Resort στη Σιθωνία Χαλκιδικής κρίθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία Beach Hotels, αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες άλλα από συνολικά 20 ευρωπαικές χώρες.

“Το Ekies καταφέρνει χωρίς κόπο να είναι ταυτόχρονα τα πάντα: ένα Beach Club, μια ήσυχη Lounge Area, μια εξαιρετικά φιλική προς τις οικογένειες κοινωνία, όπως και ένα πολυτελές design hotel. Παίζει αρμονικά με τη σοφιστικέ του πλευρά και την αρμονία της… ξυπόλητης απλότητας. Είναι ένα σπίτι πάνω σε ένα σχεδόν νησί και όχι απλώς χερσόνησο, που μαγεύει”.

Το facelift της Spa Cabana
Ακόμη, η Spa Cabana στο Ekies All Senses Resort απέκτησε καινούριο “πρόσωπο”. Έτσι, οι εξειδικευμένοι θεραπευτές της περιμένουν πλέον τους πελάτες του ξενοδοχείου σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, ακόμα πιο κοντά στον ουρανό και τη φύση (κυριολεκτικά), ώστε να δοκιμάσουν -μέσα από μια πληθώρα τεχνικών- το πακέτο ή την συνεδρία μασάζ ή εναλλακτικής θεραπείας που προτιμούν (αποκλειστικά με βιολογικά αιθέρια έλαια).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024