Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΓραφείο ΕΟΤ Κίνας: Φιλοξενία δημοσιογράφου της China Daily στη Βόρεια Ελλάδα
Προβολή προορισμού

Γραφείο ΕΟΤ Κίνας: Φιλοξενία δημοσιογράφου της China Daily στη Βόρεια Ελλάδα

Η επίσκεψη του έμπειρου δημοσιογράφου αναμένεται να προσφέρει στους αναγνώστες της δημοφιλούς εφημερίδας μια πολύπτυχη εξοικείωση με τη λιγότερο γνωστή στην Κίνα περιοχή της Β. Ελλάδας.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης Σαγκάης και το Δήμο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Τουρισμού) διοργάνωσε την αποστολή του Αμερικανού δημ/φου Erik Nilsson, συνεργάτη της εφημερίδας China Daily, στη Βόρεια Ελλάδα για προβολή τοπικού τουρισμού, πολιτισμού και οικονομικής δραστηριότητας στο πλαίσιο σειράς ρεπορτάζ της εφημερίδας (έντυπη και διαδικτυακή έκδοση) για τους σύγχρονους Δρόμους του Μεταξιού, που συνδέουν την Κίνα και την Ευρώπη.
Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ για τη Βόρεια Ελλάδα, με έμφαση στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική και περιοχές πλησίον της Θεσσαλονίκης, αφιέρωμα στο Sani Resort και στο θαλάσσιο τουρισμό με έμφαση στο γιώτινγκ και την ιστιοπλοΐα καθώς και αφιέρωμα στην ελληνική γαστρονομία και το ελληνικό κρασί της περιοχής.

Η China Daily αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ημερήσιες εφημερίδες στην Κίνα με απήχηση σε στρώματα νέων, υψηλής μόρφωσης και καταναλωτικής δαπάνης, που αποτελούν δυνάμει σημαντική ομάδα Κινέζων ταξιδιωτών στην Ελλάδα, ιδιαίτερα για θέματα πολιτιστικού τουρισμού. Η επίσκεψη του έμπειρου δημ/φου αναμένεται να προσφέρει στους αναγνώστες της δημοφιλούς εφημερίδας μια πολύπτυχη εξοικείωση με τη λιγότερο γνωστή στην Κίνα περιοχή της Β. Ελλάδας. Επίσης αναμένεται να αναδείξει τη δυνητική συμβολή της τοπικής οικονομίας, γαστρονομίας και οινοποιητικής παράδοσης, και να συνεισφέρει στην εδραίωση της εικόνας της χώρας μας ως κομβικού σημείου στο πλαίσιο των σύγχρονων (επενδυτικών – εμπορικών) Δρόμων του Μεταξιού που προωθεί η κεντρική κινεζική κυβέρνηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024