Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίH Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο πρώτο «Connect on Tour & Travel Event» του Tel Aviv
Εκθέσεις

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο πρώτο «Connect on Tour & Travel Event» του Tel Aviv

Προσπάθεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος στο Ισραήλ κάνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία θα συμμετάσχει στο “CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event” του Τελ Αβίβ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεπής στην προσπάθεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και σε συνεργασία με φορείς της περιοχής, συμμετέχει στο “CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event” του Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για διοργάνωση που έχει στόχο στην προβολή του προορισμού στη διεθνή τουριστική αγορά, την οποία υλοποιεί το Thessaloniki Convention Bureau και η οποία ταξιδεύει για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο «CONNECT on Tour», που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 6 Δεκεμβρίου 2022.

Η πόλη του Τελ Αβίβ επιλέχθηκε ως πρώτος σταθμός της διαδρομής «CONNECT on Tour», λαμβάνοντας υπόψη το έντονο και συνεχές ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, τα δεδομένα αφίξεων και διανυκτερεύσεων των τελευταίων ετών, καθώς και την εξαιρετική συνδεσιμότητα με απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς τη Θεσσαλονίκη.

Η Β2Β εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Tel Aviv Convention Bureau και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στις υποδομές φιλοξενίας, στις νέες υπηρεσίες, στην τόνωση των υπαρχόντων και στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχέσεων και περιλαμβάνει παρουσίαση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και προκαθορισμένες συναντήσεις με Ισραηλινούς hosted buyers.

Στη συνάντηση, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα εκπροσωπήσουν τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και παράλληλα να δημιουργήσουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων δικτύωσης.

“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάζει και στηρίζει σταθερά μια κάθετη δράση προώθησης του προορισμού με πυρήνα τις προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, μεταξύ των επαγγελματιών της τουριστικής αγοράς που εκπροσωπούνται μέσω του Thessaloniki Convention Bureau και ξένων αγοραστών. Έτσι, το επιτυχημένο μοντέλο CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται πλέον και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού με μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό, με πρώτη την αγορά του Τελ Αβίβ.  Οι επιλεγμένοι buyers της Ισραηλινής αγοράς θα συμμετέχουν σε ένα ημερήσιο event για να γνωρίσουν τον προορισμό, τις υποδομές και τις δυνατότητες που προσφέρει συνολικά ο συνδυασμός της Θεσσαλονίκης με τη γύρω περιοχή και να συναντηθούν στη συνέχεια με τους επαγγελματίες που θα ταξιδέψουν για το σκοπό αυτό στο Τελ Αβίβ. Η αγορά της Θεσσαλονίκης περνάει πλέον σε φάση ωριμότητας με δυναμικές κινήσεις εξωστρέφειας, αξιοποιώντας την εμπειρία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που συσσωρεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αλέξανδρος Θάνος

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024