Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήH Σητεία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferie For Alle 2015 στη Δανία
Εκθέσεις

H Σητεία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferie For Alle 2015 στη Δανία

Οι ομορφιές τις περιοχής της Σητείας αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών από τη Δανία τα τελευταία χρόνια και είναι στις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Σητείας και της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας η αύξησή του.

Με στόχο τη συνέχιση των θετικών επαφών και την καθιέρωση πτήσης τσάρτερ από τη Δανία προς τη Σητεία, μεταβαίνουν στη σκανδιναβική χώρα, μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας. Αυτή είναι τρίτη συνεχόμενη χρονιά που εκπρόσωποι του τουρισμού της Σητείας είναι παρόντες στο Herning, σε μια έκθεση ανοιχτή για το κοινό, αλλά και με συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού, Τour Οperators των τουριστικών γραφείων, καθώς και δημοσιογράφων και εξειδικευμένων φορέων του τουρισμού.

Η διεθνής τουριστική έκθεση Ferie For Alle 2015, που είναι η μεγαλύτερη στη Δανία, θα διεξαχθεί από τις 20-22 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο στο Herning, μια πόλη που βρίσκεται στο κέντρο της Δανίας και απέχει περίπου 300 χλμ. από την πρωτεύουσα, Κοπενχάγη.

Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Σητείας στο Herning, αποτελείται από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννη Κακουράκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Αικατερινίδη και τη δημοτική σύμβουλο κα Στέλλα Αϊλαμάκη. Οι εκπρόσωποι του τουριστικού προϊόντος της πόλης, με αρωγούς το Δήμο Σητείας και την Περιφέρεια Κρήτης, έχουν στόχο την καλύτερη τουριστική προβολή του τόπου και σκοπεύουν να επενδύσουν στο δίαυλο που έχουν ανοίξει στη Δανία, για να φέρουν Δανούς τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομορφιές τις περιοχής αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών από τη σκανδιναβική χώρα τα τελευταία χρόνια και είναι στις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Σητείας και της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας η αύξησή του, σε μια περίοδο που τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνονται αρκετά αισιόδοξα για τη τουριστική σεζόν που έρχεται.

Τη διεθνή τουριστική έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 65.000 Σκανδιναβοί και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την προβολή της περιοχής της Σητείας στη συγκεκριμένη αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022