Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςH Volotea εξετάζει το ενδεχόμενο απ'ευθείας πτήσεων στη Θεσσαλονίκη το 2020
Εκθέσεις

H Volotea εξετάζει το ενδεχόμενο απ'ευθείας πτήσεων στη Θεσσαλονίκη το 2020

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής θα συνεχίσει τις δράσεις προβολής στην Ιταλία μέσω θεματικών workshop, αλλά και διαφημιστικών καταχωρήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε -για 4η συνεχή χρονιά- με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε 10-12 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο.

Πολύ μεγάλη η κίνηση είχε το περίπτερο της Χαλκιδικής με τους επισκέπτες να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τον προορισμό. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την αύξηση των Ιταλών επισκεπτών που παρατηρείται στον προορισμό χρόνο με το χρόνο (2017: 4.000 -> 2018: 5.500).

Στο Μιλάνο παραβρέθηκε o αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Υποδομών και Δικτύων κ. Ιωάννης Γιώργος, ο οποίος πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις με τους αντιπροσώπους της  αεροπορικής εταιρείας Volotea, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν απ’ευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη το 2020. Παράλληλα, ο κ. Γιώργος παραχώρησε συνεντεύξεις στο Marco Polo TV, όπως και στο επίσημο κανάλι της έκθεσης BIT Milan.

Συναντήσεις είχε και με τον διευθυντή της ΒΙΤ, Nello Martini όπου ανανεώθηκε το ραντεβού της Χαλκιδικής για την BIT Milan 2020, καθώς και με Ιταλούς δημοσιογράφους. Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής θα συνεχίσει τις δράσεις προβολής στην Ιταλία μέσω θεματικών workshop, αλλά και διαφημιστικών καταχωρήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο με την πολύτιμη βοήθεια της συνεργάτιδας στην Ιταλία, κας Ελένης Σαρρηκώστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έκθεσης, η Χαλκιδική προβλήθηκε μέσω των επίσημων social media λογαριασμών της BIT Milan σε Facebook (58m. views), Twitter (710m. impressions), Instagram story (25m. views).

Παράλληλα με την έκθεση στο Μιλάνο, η Χαλκιδική ξεκίνησε και μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον Αριστοτέλη σε συνεργασία με το ιστορικότερο πανεπιστήμιο της Ιταλίας, Universita’ degli Studi di Milano. Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο στην αίθουσα Napoleonica με κύρια ομιλήτρια την καθηγήτρια, κα Δήμητρα Σφεντόνη-Μέντζου και συνομιλητές τους καθηγητές Zanetto Giuseppe και Trabattoni Franco. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη.  

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και το Ιταλικό Πανεπιστήμιο στοχεύουν να διοργανώσουν σύντομα ένα summer camp στα Αρχαία Στάγειρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και αφιερώματα για τον Αριστοτέλη σε διάφορα ιταλικά κλασικά λύκεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024