Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 1η Διεθνής Έκθεση Hospitality Expo Cyprus στη Λευκωσία τον Ιανουάριο του 2020
Εκθέσεις

Η 1η Διεθνής Έκθεση Hospitality Expo Cyprus στη Λευκωσία τον Ιανουάριο του 2020

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ. Ο αριθμός των εταιρειών από την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι σημαντικός, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 50 εταιρείες.

Οι επαγγελματίες του Κυπριακού ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου δίνουν ραντεβού στην 1η Διεθνή έκθεση Hospitality Expo Cyprus, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2020, στη Λευκωσία.

Η Hospitality Expo Cyprus είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση και θα αποτελέσει το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα μαζικής εστίασης (Bar, Restaurant, Cafe) επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και για νέες επενδύσεις στην Κύπρο.

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους μέσα από τις πιο κάτω εκθεσιακές ενότητες: Κατασκευή – Ενέργεια, Διακόσμηση – Επίπλωση – Εξοπλισμός, Μηχανήματα – Εξοπλισμός HoReCa, Τεχνολογία – Αυτοματισμοί, Tourism and Other Property.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν workshops με ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνεργασία με οργανισμούς και εταιρείες επικεντρωμένα στους τομείς: Κατασκευής – Ανακαίνισης – Διακόσμησης, Ενεργειακής Αναβάθμισης, Έξυπνων Συστημάτων και Τεχνολογιών, Τεχνολογικών Εφαρμογών BnB, Booking, Digital Marketing & Sales.

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ. Ο αριθμός των εταιρειών από την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι σημαντικός, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 50 εταιρείες και αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024