Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ airBaltic και η Mouzenidis Travel ξεκινούν πτήσεις τσάρτερ προς Κέρκυρα
Αεροπορικές εταιρείες

Η airBaltic και η Mouzenidis Travel ξεκινούν πτήσεις τσάρτερ προς Κέρκυρα

Οι απευθείας πτήσεις από την πρωτεύουσα της λετονίας, Ρίγα προς την Κέρκυρα θα πραγματοποιούνται μεταξύ Ιουνίου και αρχών Οκτωβρίου. Η εταιρεία σχεδιάζει επέκταση της συνεργασίας, όσον αφορά στο πτητικό πρόγραμμα της airBaltic, και για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας, airBaltic, σε συνεργασία με τον διεθνή T.O. Mouzenidis Travel, ανακοινώνουν ότι από την 1η Ιουνίου 2019 θα ξεκινήσουν πτήσεις τσάρτερ προς την Κέρκυρα.

Ο Wolfgang Reuss, SVP Network Management της airBaltic δήλωσε: “Είμαστε ενθοπυσαισμένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νέο επαγγελματικό μας εταίρο, τη Mouzenidis Travel, συνεραγσία η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την γκάμα των απευθείας πτήσεών μας σε ηλιόλουστους προορισμούς διακοπών, διαθέσιμους στους Λετονούς επιβάτες μας”.

Ο κ. Γιώργος Μασμανίδης, γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, ανέφερε: “Η Mouzenidis Travel θεωρεί την airBaltic ως ένα στρατηγικό συνεργάτη για το μέλλον. Η εταιρεία μας σχεδιάζει επέκταση της συνεργασίας όσον αφορά στο πτητικό πρόγραμμα της airBaltic και για άλλες περιοχές της Ελλάδας”.

Οι απευθείας πτήσεις από την πρωτεύουσα της λετονίας, Ρίγα προς την Κέρκυρα θα πραγματοποιούνται μεταξύ Ιουνίου και αρχών Οκτωβρίου. Οι επιβάτες θα πετούν με Airbus αεροσκάφος A220-300, ενώ η πτήση θα διαρκεί 2 ώρες και 55 λεπτά.

Για το καλοκαίρι του η airBaltic θα ξεκινήσει νέες, απευθείας πτήσεις από τη Ρίγα προς Δουβλίνο, Στουτγκάρδη και Λβιβ, καθώς και προς Κω και Μενόρκα. Επιπλέον, το επόμενο καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία θα εισάγει και τρεις νέους προορισμούς, από το Ταλίν προς Μάλαγα, Βρυξέλλες και Κοπεγχάγη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024