Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Barcelo αναλαμβάνει τη διαχείριση του Hydra Beach
Ξενοδοχεία

Η Barcelo αναλαμβάνει τη διαχείριση του Hydra Beach

Η Barcelo Hotels & Resorts ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5*, με περίπου 150 ξενοδοχεία σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Β. και Ν. Αμερικής. Τo Barcelo Hydra Beach θα είναι το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Κατόπιν σχετικής διαδικασίας που πραγματοποίησε η CBRE Atria η διαχείριση του ξενοδοχείου Hydra Beach, ιδιοκτησίας Santoni Group Ιταλίας, πέρασε στα χέρια της Barcelo Hotels & Resorts. Κατόπιν αυτού το ξενοδοχείο από 1ης Μαϊου 2013 θα λειτουργήσει ως Barcelo Hydra Beach.

Η Barcelo Hotels & Resorts ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5* και το δίκτυό της διαθέτει  περίπου 150 ξενοδοχεία (περίπου 40.000 δωμάτια) σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Βορείου και Νοτίου Αμερικής και τo Barcelo Hydra Beach θα είναι το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Η Barcelo Hotels & Resorts αποτελεί μέρος του καθετοποιημένου ομίλου Barcelo Group που διαθέτει περισσότερα από 400 τουριστικά γραφεία (Barcelo Viajes) σε 23 χώρες, 8 call centres σε Ευρώπη, Ασία, Βόρειο και Νότιο Αμερική, καθώς και πλήρεις υποδομές e-commerce μέσω ιδιόκτητων δικτύων και συνεργασιών. Σε αντίθεση με την λειτουργία του έως και το 2012, που ήταν εστιασμένη στην ιταλική αγορά, το Barcelo Hydra Beach θα απευθυνθεί στην διεθνή και στην ελληνική αγορά.

Η Santoni Group ιδρύθηκε το 1959 από τον πρόεδρό της Tullio Santoni και ειδικεύεται σε κατασκευές και αναπτύξεις ακινήτων. Το 2009 ανακαίνισε το Hydra Beach ως ένα 5* resort με 343 δωμάτια, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, spa 1.600 τ.μ., 2 πισίνες (ανοιχτή και κλειστή). Το ξενοδοχείο διαθέτει παραλία μήκους 520 μ. και κήπους και παραλίες συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων και ευρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, σε απόσταση 7 χλμ. από την Ερμιόνη. Η απόσταση από την Αθήνα είναι λιγότερο από 2 ώρες οδικώς ενώ από την φετινή σεζόν θα είναι δυνατή και η πρόσβαση ταχυπλόων σκαφών (δελφίνι / καταμαράν) σε προβλήτα του ξενοδοχείου.

Η CBRE Atria, σε συνεργασία με την CBRE Hotels Ιταλίας και υποστηριζόμενη για ειδικά θέματα τουρισμού από την GBR Consulting, συμβούλευσε και υποστήριξε την Santoni Group για την διερεύνηση της αγοράς, εντοπισμό των ενδιαφερόμενων και επίτευξη της συμφωνίας για την ανάληψη της διαχείρισης του Hydra Beach από την Barcelo Hotels & Resorts.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024