Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Discover The World Marketing κερδίζει την αντιπροσώπευση της Aegean Airlines στην Ουκρανία
Marketing

Η Discover The World Marketing κερδίζει την αντιπροσώπευση της Aegean Airlines στην Ουκρανία

Η Aegean συνεχίζει να επεκτείνει τις διεθνείς υπηρεσίες της ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερο τουρισμό στην Ελλάδα. Η Discover The World Marketing θα βοηθήσει τον αερομεταφορέα να συνεχίσει αυτό το είδος ανάπτυξης', δήλωσε η Jenny Adams, διευθύνουσα σύμβουλος της Discover.

Η Discover The World Marketing πρόσφατα κέρδισε το συμβόλαιο για να χειρίζεται τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Ουκρανία για την Aegean Airlines.

“Η νέα μας υπηρεσία που συνδέει το Κίεβο με την Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα και με τη Λάρνακα, τρεις φορές την εβδομάδα, έρχεται σε μια στιγμή που η τουριστική και επιχειρησιακή κίνηση από την Ουκρανία αυξάνεται δραματικά στην Ελλάδα και την Κύπρος”, είπε ο κ. Κώστας Αλεξάνδρου, διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της Aegean Airlines για την Κύπρο, το Ισραήλ, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Τουρκία. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Discover για την ανάπτυξη αυτής της αγοράς.”

Σύμφωνα με την Jenny Adams, διευθύνουσα σύμβουλο της Discover The World Marketing, “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συντονίσουμε τις προσπάθειες πωλήσεων σε αυτή τη νέα αγορά για την Aegean Airlines, η οποία έλαβε και πάλι το βραβείο για την καλύτερη ευρωπαϊκή τοπική αεροπορική εταιρεία. Η Aegean συνεχίζει να επεκτείνει τις διεθνείς υπηρεσίες της ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερο τουρισμό στην Ελλάδα. Η Discover θα βοηθήσει τον αερομεταφορέα να συνεχίσει αυτό το είδος ανάπτυξης, ειδικά με αυτή την εταιρική σχέση με την εξαιρετική ομάδα μας στην Ουκρανία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024