Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ El Greco Tours φέρνει και πάλι στην Κρήτη τον Τ.Ο. Folke Ferie το καλοκαίρι του 2021
Τουριστικά γραφεία

Η El Greco Tours φέρνει και πάλι στην Κρήτη τον Τ.Ο. Folke Ferie το καλοκαίρι του 2021

Η El Greco Tours, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Folke Ferie από το 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει δημιουργήσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και στην Ιθάκη – πλέον και στα Χανιά τη θερινή σεζόν 2021.

Με επιτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες της El Greco Tours, να προσελκύσει τον Tour Operator Folke Ferie, να ξεκινήσει νέο πρόγραμμα στα Χανιά κατά τη θερινή σεζόν 2021.

“Η επιμονή της El Greco Tours έδωσαν τέλος στα 12 χρόνια απουσίας της Folke Ferie από την Κρήτη”, αναφέρει η εταιρεία. Επίσης, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της εταιρείας, για την υλοποίηση του χειμερινού προγράμματος της σεζόν 2022-23, με long stayers από τη Δανία και την υπόλοιπη Σκανδιναβία. Η Folke Ferie “τρέχει” με επιτυχία αυτού του είδους τα προγράμματα (χειμερινούς long Stayers) εδώ και χρόνια, τόσο στη Μάλτα, όσο και στην Τενερίφη.

Η El Greco Tours, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπός της από το 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει δημιουργήσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και στην Ιθάκη.

Η ανακοίνωση έγινε στις 18 Φεβρουαρίου κατά τη διαδικτυακή εταιρική παρουσίαση της El Greco Tours. Η συνάντηση αυτή, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Μάρκο Μαργιολάκη, έτυχε ευρείας αποδοχής με καλεσμένους από όλους τους κλάδους του τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Στην παρουσίαση αυτή, ο κ. Μαργιολάκης, έκανε μία αναφορά στην ίδρυση της εταιρείας και το έργο της μέχρι σήμερα καθώς και στα δυνατά σημεία αυτής που της επέτρεψαν να αναπτυχθεί ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Κατόπιν προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο συνδέοντας το παρελθόν με τον μέλλον της εταιρείας, ενώ ο κ. Χρήστος Βασιλείου, επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας, ανέπτυξε την όλη ιδέα εξέλιξης της εταιρικής ταυτότητας και παρουσίασε το νέο λογότυπο. Κατόπιν ο κ. Μαργιολάκης ανέπτυξε την φιλοσοφία της εταιρείας και παρουσίασε τα μελλοντικά επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας για την Ελλάδα και Κύπρο.

Η El Greco αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία, φροντίζοντας να εκμεταλλευτεί τον ‘χαμένο χρόνο’ σχεδιάζοντας τα επόμενα, δυναμικά της βήματα. Η παρουσίαση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ των παρουσιαστών και των παρευρισκομένων δίνοντας το στίγμα της ισχυρής θέλησης και ικανότητας της εταιρείας για ανάπτυξη και επενδύσεις.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022