Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ HotelBrain ανακοινώνει το ‘Intimissimi Loves Santorini’ Project
Ξενοδοχεία

Η HotelBrain ανακοινώνει το ‘Intimissimi Loves Santorini’ Project

H HotelBrain σε συνεργασία με την Intimissimi φέρνουν στη Σαντορίνη τις top fashion bloggers της Ευρώπης για το #IntimissimiLovesSantorini project. Συγκεντρώνοντας στον ίδιο χώρο και τον ίδιο χρόνο περισσότερους από 16 εκατ. followers, το #IntimissimiLovesSantorini project αποτελεί μία social media campaign που θα υλοποιηθεί κυρίως στο Instagram.

Καθώς το τοπίο του τουρισμού αλλάζει με ραγδαία ταχύτητα, οι ανάγκες της ξενοδοχειακής προβολής και παγκόσμιας επικοινωνίας προσαρμόζονται στη νέα εποχή των social media και των digital influencers. Στο πλαίσιο αυτό, η πολυβραβευμένη (με World Travel Award 2015 και Tourism Award 2016, 2015) εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, σε συνεργασία με την Intimissimi υποδέχονται περισσότερες από 15 international fashion bloggers, οι οποίες θα  φωτογραφηθούν για τις ανάγκες της παγκόσμιας social media καμπάνιας του διεθνούς brand, με φόντο την Καλντέρα της Σαντορίνης και μερικά από τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται εκεί η HotelBrain. Κάτω από την “ομπρέλα” του hashtag #IntimissimiLovesSantorini, οι εικόνες της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης αναμένεται να πλημμυρίσουν τις οθόνες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

To Σαββατοκύριακο 22-24 Απριλίου 8 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της HotelBrain θα φιλοξενήσουν μερικές από τις πιο σημαντικές social media influencers της Ευρώπης, των οποίων οι λογαριασμοί στα social media (Instagram και Facebook) συγκεντρώνουν συνολικά περισσότερα από τα 16 εκατομμύρια followers (instagram + facebook).

Με παράλληλες προωθητικές ενέργειες στα πιο έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού, το “#IntimissimiLovesSantorini” θα προβάλει τη Σαντορίνη σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Το project πρόεκυψε έπειτα από ειδική πρόσκληση της HotelBrain προς τον ιταλικό κολοσσό, βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρεία, την πιο δυνατή digital ενέργεια επικοινωνίας και προώθησης προορισμού και ξενοδοχείων που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας.

Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HotelBrain και τα οποία συμμετέχουν στο “#IntimissimiLovesSantorini” project είναι τα ακόλουθα: Kirini Suites & Spa, Chromata Up Style Hotel, San Antonio, On The Rocks, Cosmopolitan Suites, Gold Suites, Aressana Spa Hotel & Suites και Amber Light Villas.

Το brand “Intimissimi” αποτελεί ένα αληθινό, ιταλικό success story. Λανσαρίστηκε το 1996 και κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά των εσωρούχων, ανδρικών και γυναικείων χάρη στο απλό, κομψό, ιταλικό στυλ που πρεσβεύει. Είναι ένα από τα brands του Calzedonia Group, ένα δυνατό και ευρέως διαδεδομένο franchising network που μετράει σήμερα πάνω από 3.500 καταστήματα σε περισσότερες από 33 χώρες στον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024