Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ίος 'ταξιδεύει' σε Λονδίνο και Κίνα και 'γοητεύει' Γερμανό φωτογράφο
Προβολή προορισμού

Η Ίος 'ταξιδεύει' σε Λονδίνο και Κίνα και 'γοητεύει' Γερμανό φωτογράφο

Σκοπός του ταξιδιού στην Ίο του δημοσιογράφου Rudi Sebastian που κατά καιρούς προβάλλουν πολλά γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, ήταν να αποτυπώσει με τον φακό του την ηρεμία και τη γοητεία του νησιωτικού κυκλαδίτικου χειμερινού τοπίου, καθώς και στιγμές αυθεντικότητας στην Ίο.

Στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, ο Δήμος Ιητών ανταποκρίθηκε έγκαιρα και “κλείδωσε” τη συμμετοχή του στο Virtual B2B Roadshow που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, το διάστημα 22-25 Νοεμβρίου 2021. Με εφόδια το νέο οπτικο-ακουστικό υλικό και τουριστικό βίντεο του Δήμου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Αντώνης Μέττος παρουσίασε τον προορισμό “Ίος” σε επιλεγμένα τουριστικά πρακτορεία και Τour Οperators της Κίνας με εξειδίκευση στο γαμήλιο τουρισμό, τον παραθερισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία και τις δραστηριότητες.

Επιπλέον, προηγήθηκε η συμμετοχή του προορισμού στη ψηφιακή εκδοχή της διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market, όπου με τη στήριξη της εταιρείας συμβούλων του Δήμου πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικές επαφές με δημοσιογράφους και bloggers, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Ιητών συνέχισε τις στοχευμένες προσπάθειες προβολής του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης υποδέχθηκε, σε συνεννόηση με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας τον έμπειρο φωτογράφο Rudi Sebastian, που αποφάσισε να πραγματοποιήσει επαγγελματικό ταξίδι στην Ίο, με σκοπό τη συλλογή φωτογραφικού και ενημερωτικού υλικού που θα συμπεριλάβει στην έκδοση φωτογραφικού και τουριστικού λευκώματος για την Ελλάδα. Σκοπός του ταξιδιού του καταξιωμένου δημοσιογράφου που κατά καιρούς προβάλλουν πολλά γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, όπως η βαυαρική ραδιοτηλεόραση, ήταν να αποτυπώσει με τον φακό του την ηρεμία και τη γοητεία του νησιωτικού κυκλαδίτικου χειμερινού τοπίου, καθώς και στιγμές αυθεντικότητας στην Ίο.

“Προμηνύεται μία ακόμη ιδιαίτερη τουριστική σεζόν λόγω πανδημίας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και δεν παύουμε να σχεδιάζουμε ή να υλοποιούμε νέες δράσεις προβολής”, τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022