Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ίος προσεγγίζει τη Βραζιλία και 'επενδύει' σε νέες τεχνικές προβολής
Προώθηση προορισμού

Η Ίος προσεγγίζει τη Βραζιλία και 'επενδύει' σε νέες τεχνικές προβολής

Επίσκεψη της δημοσιογράφου και influencer Natália Manczyk, που αρθρογραφεί κατά καιρούς στον κορυφαίο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βραζιλίας 'Catraca Livre' με 53 εκατ. επισκέψεις τον μήνα.

Το “βλέμμα” του στις νέες αγορές στρέφει ο Δήμος Ιητών, αξιοποιώντας τα νέα τουριστικά δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω πανδημίας.

Ο κύκλος δημοσιογραφικών αποστολών “άνοιξε” πριν λίγες ημέρες με την προγραμματισμένη επίσκεψη της δημοσιογράφου και influencer Natália Manczyk. Mε 15 έτη εμπειρίας, η δημοφιλής blogger αρθρογραφεί κατά καιρούς στον κορυφαίο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βραζιλίας “Catraca Livre”, με 53 εκατ. επισκέψεις τον μήνα, διαθέτει δεκάδες χιλιάδες φίλους στο Instagram, πιστούς αναγνώστες στο blog και 150.000 φίλους στο Kwai, που είναι η δημοφιλής εφαρμογή της Βραζιλίας, παρόμοια του tik tok.

Η δημοσιογράφος είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις εξωτικές παραλίες, τα διαχρονικά ιστορικά μνημεία, τον Τάφο του Ομήρου και τα γραφικά σοκάκια. Βίωσε τις δραστηριότητες και πήρε μία ικανοποιητική “γεύση” από την τοπική κουζίνα και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στο νησί των Κυκλάδων.

“Η Ίος αλλάζει και εξελίσσεται και μαζί αλλάζουμε και αναπτύσσουμε τους τρόπους προβολής της. Δήμος και επαγγελματίες κάναμε μαζί την υπέρβαση παρά τις αντιξοότητες και αναδειχθήκαμε σε πρώτη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας με τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες ακτοπλοϊκές αφίξεις για το 2021, όμως ιδιαίτερα αισιόδοξες είναι και οι προβλέψεις για την επικείμενη τουριστική σεζόν”, δήλωσε ο δήμαρχος Ιητών, κ. Γκίκας Γκίκας.

Τη δημοσιογραφική επίσκεψη οργάνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Αντώνης Μέττος και τον συντονισμό ανέλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης. Ο Δήμος ευχαριστεί για την πολύτιμη στήριξή τους στη δράση αυτή τις τουριστικές επιχειρήσεις Far Out Village για τη διαμονή, εστιατόρια “Το κουτούκι του Σαΐνη”, “Καφενές” και “Κατώγι”, καθώς και το Ios Rent A Car για τη διάθεση αυτοκινήτου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024