Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Κέρκυρα υποψήφια ως 'Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός στην Οπτικοακουστική βιομηχανία'
Προορισμός

Η Κέρκυρα υποψήφια ως 'Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός στην Οπτικοακουστική βιομηχανία'

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του ευρωπαϊκή τοποθεσία στη ιστοσελίδα του Δικτύου Cineuropa έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου διαγωνισμού, το EUFCN (Δίκτυο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κινηματογράφου) ανακοίνωσε τη  δεύτερη διοργάνωση των EUFCN Location Awards, για τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανίες.

Η EUFCN έχει 90 μέλη σε 30 χώρες, οι οποίες προωθούν ευρωπαϊκές τοποθεσίες για κινηματογραφικές και οπτικοακουστικές παραγωγές. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Cineuropa, που μάλιστα γιόρτασε την 10η επέτειό του με ειδική εκδήλωση πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου και ανακοινώθηκε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Η Ελληνική Επιτροπή Κινηματογράφου (μέλος της EUFCN) του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΕΚ) ανακοίνωσε ότι συμπεριλαμβάνεται και φέτος στους φιναλίστ του διαγωνισμού. Η ελληνική υποψηφιότητα είναι η Κέρκυρα, ένα από τα μνημεία της UNESCO στην Ελλάδα, όπου και γυρίστηκε η πολύ δημοφιλής βρετανική τηλεοπτική σειρά “The Durrells”, για τα κανάλια ITV και PBS.

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του ευρωπαϊκή τοποθεσία στην ιστοσελίδα του Cineuropa έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Επιπλέον, η EUFCN και το Δίκτυο Cineuropa θα επιλέξουν έναν τυχερό από όσους συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, που θα ταξιδέψει στον προορισμό που θα κερδίσει στο διαγωνισμό (δύο διανυκτερεύσεις με διαμονή για δύο άτομα).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024