Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Kuoni μεταφέρει πτήσεις της από την Αίγυπτο στην Κρήτη
TOs

Η Kuoni μεταφέρει πτήσεις της από την Αίγυπτο στην Κρήτη

Μεταφορά 25 πτήσεών της στην Κρήτη από την Αίγυπτο την περίοδο Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου αποφάσισε η Apollo/Kuoni, ενώ επεκτείνει και τη σεζόν έως τις 25 Νοεμβρίου.

Λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στην Αίγυπτο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση πολλών πτήσεων του τουριστικού οργανισμού Apollo/Kuoni, ο τελευταίος αποφάσισε τη μεταφορά 25 από αυτές τις πτήσεις στην Κρήτη κατά το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Επίσης, η Kuoni πρόκειται να επεκτείνει τη σεζόν έως τις 25 Νοεμβρίου.

Σε σπιστολή της σε ελληνικά τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία, η εταιρεία αναφέρει ότι “αυτό είναι ένα μεγάλο ρίσκο” και ζητά την υποστήριξη των συνεργατών της. “Η στήριξη αυτή μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ειδικές προσφορές από τα ξενοδοχεία, υποστηριστικό marketing από τα τουριστικά γραφεία και ειδικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια”.

Η επιτυχία αυτής της κίνησης για την Kuoni, είναι σημαντική, καθώς θα κρίνει το εάν θα παρατείνει τις επόμενες σεζόν στην Κρήτη τα επόμενα χρόνια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024