Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Λέρος βραβεύτηκε για το έργο «Νέος Θερινός Κινηματογράφος στο Λακκί»
Διακρίσεις

Η Λέρος βραβεύτηκε για το έργο «Νέος Θερινός Κινηματογράφος στο Λακκί»

Το βραβείο έλαβε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο δήμαρχος του νησιού, Μιχάλης Κόλλιας.

Τη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2023 ανακοινώθηκαν τα βραβεία «Best City Awards» για το έτος 2022 με το δήμο Λέρου να αποσπά το BRONZE βραβείο για το «νέο θερινό κινηματογράφο στο Λακκί της Λέρου».

Σημειώνεται πως τα Best City Awards 2023, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα και καλές πρακτικές που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες , ΟΤΑ και επιχειρήσεις.

Ο δήμος Λέρου για ακόμη μία χρονιά δήλωσε συμμετοχή και απέσπασε το BRONZE βραβείο συμμετέχοντας στην ενότητα «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση», στην κατηγορία «’Έργα χώρων αναψυχής».

→Πώς η Λέρος κατάφερε να μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Για το θέμα, ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση λάβαμε το βραβείο που αφορά το θερινό κινηματογράφο στο Λακκί. Εντυπωσιαστήκαμε όλοι από την επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου, ζήσαμε μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές και απολαύσαμε ταινίες κοιτάζοντας τ΄ αστέρια.

Το βραβείο που λάβαμε στην συγκεκριμένη κατηγορία αναγνωρίζει έργα που έχουν κατασκευαστεί για να συμβάλλουν στη διατήρηση του τοπίου και την ενίσχυση της ταυτότητας μιας πόλης.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ – Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση, τους συνεργάτες μου, καθώς και τους πολίτες της Λέρου για την στήριξη του έργου της Δημοτικής Αρχής».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024