Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Περιφέρεια Αττικής για πρώτη φορά φέτος στην Arabian Travel Market 2018
Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Αττικής για πρώτη φορά φέτος στην Arabian Travel Market 2018

Η Περιφέρεια Αττικής για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει στην Arabian Travel Market 2018 στο Dubai (22-25 Απριλίου 2018), προβάλλοντας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Αττική ως πολυδιάστατο, ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου δράσης για την τουριστική προβολή της, για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχει σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις, στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στο “1o Greek Tourism Workshop“, στις 21 Απριλίου 2018 και στη συνέχεια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Arabian Travel Market (ATM), που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2018, ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση αποτελεί, τα τελευταία 25 χρόνια στον Αραβικό κόσμο διεθνούς κύρους κορυφαία διοργάνωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, προσελκύοντας περισσότερους από 39.000 επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ εκτιμάται ότι οδηγεί στη σύναψη συμφωνιών που υπερβαίνουν τα 2,5 δισ. δολ. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης των εκθετών με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, hostedbuyers και διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Η Περιφέρεια Αττικής κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της τόσο στο workshop, όσο και στην Έκθεση θα προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πολυποίκιλες δυνατότητες απόλαυσης μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει και οι οποίες την καθιστούν ασυναγώνιστο τουριστικό προορισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στο boothτης Περιφέρειας Αττικής θα φιλοξενηθεί επίσης τo Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention and Visitors Bureau – ACVB), σηματοδοτώντας τη συνέχιση της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το ACVB για την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής, θα υποδεχθεί το διεθνές κοινό στο Hall 7, Stand EU 6410, παρουσιάζοντας το πλούσιο πολιτιστικό της απόθεμα, τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες, τη γραφικότητα των νησιών της, την εμπνευσμένη γαστρονομία και τη θερμή ελληνική φιλοξενία, κ.λπ., στοχεύοντας να κατακτήσει την αραβική τουριστική αγορά και να δημιουργήσει προοπτικές προώθησης νέων επιχειρηματικών συνεργασιών, που θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024