Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο 6ο Travel Trade Athens
Προβολή προοριμού

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο 6ο Travel Trade Athens

Δυναμική η συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 6ο Travel Trade Athens του Δήμου Αθηναίων προβάλλοντας στους επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς την Αττική ως πολυδιάστατο προορισμό

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει για άλλη μια φορά στο Travel Trade Athens, την κορυφαία συνάντηση του Δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας σε επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Το 6ο κατά σειρά Travel Trade Athens θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ευρώπης (European Tour Operators Association – ETOA).

Το Travel Trade Athens 2018 θα φιλοξενήσει εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους του συνεδριακού Τουρισμού από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσουν σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων B2B με επιλεγμένους εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς (hosted buyers), προβάλλοντας την Αττική ως ένα πολυδιάστατο σύνολο ελκυστικών και συναρπαστικών ταξιδιωτικών προϊόντων, με δεδομένο ότι πρόκειται για μία από τις πιο προικισμένες από πλευράς φυσικού και πολιτισμικού πλούτου περιοχές της Μεσογείου.

Παράλληλα, φέτος, η Περιφέρεια Αττικής, ενισχύοντας τη συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB), συμμετέχει ως υποστηρικτής των ταξιδίων εξοικείωσης (fam trips), τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 6ου Travel Trade Athens, με στόχο την προβολή και προώθηση του πολιτιστικού, οινικού/γαστρονομικού και θαλάσσιου Τουρισμού στην Αττική.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στα fam trips θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, να δοκιμάσουν το ποιοτικό κρασί της Αττικής σε ένα από τα πολλά οινοποιεία της, αλλά και να απολαύσουν μία θαλάσσια περιήγηση με σκάφος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη διοργάνωσή του το 2013, το Travel Trade Athens έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία συνάντηση επαγγελματιών για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης, καθώς μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 12.000 συναντήσεις μεταξύ ξένων και ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Travel Trade Athens, ενώ έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 420 ξένοι αγοραστές (hosted buyers), προερχόμενοι από 35 χώρες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο προγραμματισμό της την σταθερή συμμετοχή της μέχρι το 2020 στη διοργάνωση αυτή, έτσι ώστε με συνέπεια να συμβάλλει στην ανάδειξη του προορισμού της Αττικής στο διεθνές εξειδικευμένο επιχειρηματικό κοινό, στοχεύοντας στην τόνωση της τουριστικής αγοράς, αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη της Αττικής.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024