Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ προ του Άθω περιοχή 'κλείνει το μάτι' στη Σκανδιναβία
Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής)

Η προ του Άθω περιοχή 'κλείνει το μάτι' στη Σκανδιναβία

Σειρά Β2Β συναντήσεων με εκπροσώπους Tour Operators πραγματοποίησαν στελέχη του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στη Στοκχόλμη και το Όσλο. Μετά τις συναντήσεις ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής)αναμένεται να εξειδικεύσει ακόμη περισσότερο το σχέδιο marketing για τη συγκεκριμένη αγορά.

Δέκα επαγγελματικές συναντήσεις σε διάστημα τριών ημερών ήταν αρκετές, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στην προ του Άθω περιοχή (Χαλκιδικής) να παρουσιάσει τις τουριστικές της προτάσεις στους υπεύθυνους πωλήσεων μεγάλων Tour Operators και travel agents της σκανδιναβικής χερσονήσου.

Στόχος της πρωτοβουλίας, που πραγματοποιήθηκε στις 3,4 και 5 Δεκεμβρίου ήταν η ανίχνευση τρόπων συνεργασίας της περιοχής με τη Σκανδιναβία, σήμερα που οι αεροπορικές συνδέσεις από πόλεις της εν λόγω χερσονήσου με το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης πυκνώνουν και πληθαίνουν.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ οι επαγγελματικές παρουσιάσεις του προορισμού άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και την αίσθηση ότι κάποιες συνεργασίες θα προχωρήσουν άμεσα.

Η περιοχή, έχοντας πάντα ως στόχο να ωριμάζει τις συνθήκες και να προλαβαίνει τις εξελίξεις, έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια προσπάθεια προώθησης του προορισμού στη συγκεκριμένη αγορά, η οποία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ενισχυθεί και θα στοχεύσει σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Μετά τις προαναφερόμενες συναντήσεις ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής) αναμένεται να εξειδικεύσει ακόμη περισσότερο το σχέδιο marketing για τη συγκεκριμένη αγορά, δίνοντας έμφαση στους σχολιασμούς των Σκανδιναβών ειδικών και προχωρώντας σε στοχευμένες συνέργειες μαζί τους.

Στη φωτογραφία, η κα Μαρία, Παππά, υπεύθυνη Μάρκετιγκ του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024