Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Qatar Airways ξεκινά πτήσεις στη Σαντορίνη τον Ιούνιο του 2022
Αεροπορικές εταιρείες

Η Qatar Airways ξεκινά πτήσεις στη Σαντορίνη τον Ιούνιο του 2022

Η πτήση θα εκτελείται με Airbus A320 με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Η Σαντορίνη, μετά την Αθήνα και τη Μύκονο γίνεται ο τρίτος ελληνικός προορισμός της Qatar Airways. Το νέο δρομολόγιο συνδέει τους επιβάτες με περισσότερους από 140 προορισμούς μέσω του κόμβου της αεροπορικής εταιρείας, του Διεθνές Αεροδρομίου Hamad.

Η Qatar Airways θα ξεκινήσει πτήσεις προς τη Σαντορίνη της Ελλάδας από τις 9 Ιουνίου 2022 και έρχεται να προστεθεί στη Αθήνα και τη Μύκονο, για να γίνει ο τρίτος προορισμός που θα εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τον εθνικό αερομεταφορέα του Κράτους του Κατάρ. Η πτήση θα εκτελείται με Airbus A320 με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Η αεροπορική εταιρεία θα επανεκκινήσει επίσης τις εποχικές πτήσεις της προς τη Μύκονο την ίδια εβδομάδα, με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις. Επιπλέον, η Αθήνα θα αποκτήσει διπλή ημερήσια σύνδεση, προσφέροντας περισσότερες επιλογές τόσο για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και επιβάτες αναψυχής.

Με την προσθήκη τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς τη Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad, που συνδέεται με δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να φύγουν από την Αυστραλία την Παρασκευή το βράδυ και να φτάσουν στη Σαντορίνη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τη Σαντορίνη στο παγκόσμιο δίκτυό μας το 2022, αυτόν τον συναρπαστικό νέο προορισμό που έρχεται να προστεθεί σε αυτούς της Αθήνας και της Μυκόνου, για να γίνει η τρίτη μας πύλη σε αυτήν την όμορφη χώρα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές απευθείας σύνδεσης. Αυτή η επέκταση θα εδραιώσει περαιτέρω τη σχέση μας με την Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024