Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Σαντορίνη από ψηλά -και στο διαδίκτυο πλέον
Προώθηση προορισμού

Η Σαντορίνη από ψηλά -και στο διαδίκτυο πλέον

Η πολυαναμενόμενη φωτογράφιση πανοραμικά και από αέρος της Οίας στη Σαντορίνη από την παγκοσμίου φήμης ρωσική ομάδα Airpano βρίσκεται πλέον στο διαδίκτυο.

Στην Ελλάδα η ρωσική ομάδα της Airpano προσεκλήθη από την εταιρεία City Contact και των Athens Walking Tours, με σκοπό να φωτογραφήσει τη Σαντορίνη πανοραμικά και από αέρος τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κατά την επίσκεψή τους στη χώρα μας φωτογράφησαν -εκτός από την Σαντορίνη- την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά, τα Μετέωρα, και τη Μύκονο.

Η Airpano φωτογραφίζει από αέρος μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πανοραμικών εικόνων υψηλής ευκρίνειας. Το υλικό που προκύπτει είναι ανοικτό, ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα airpano.com  Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας τους βρίσκεται μέσα σε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, έχει την αίσθηση του “ίπτασθε” πολύ ζωντανή και με μια σύγχρονη τεχνική ηλεκτρονικής περιήγησης μπορεί να θαυμάζει τα μνημεία και τα αξιοθέατα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όσο κοντά ή μακριά επιλέγει. Οι επισκέπτες που δέχεται καθημερινά το airpano.com ξεπερνούν τις 100.000.

Ανάμεσα στους χώρους που έχουν επισκεφθεί και αποτυπώσει πανοραμικά με εικόνες υψηλής ευκρίνειας, περιλαμβάνονται πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και κάποια από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία παγκοσμίως, όπως το Ταζ Μαχάλ, ο Πύργος της Πίζας, το Μάτσου Πίτσου, οι Πυραμίδες της Γκίζας και το Κρεμλίνο.

Η ομάδα της Airpano χαίρει παγκόσμιας φήμης, με αναφορές στον διεθνή Τύπο, όπως στο CNN και διακρίσεις με πολλά πρώτα βραβεία σε διαγωνισμούς φωτογραφίας (Epson International Pano Awards 2012, Trierenberg Super Circuit 2012, Travel Photography 2011, Photosight Russian Awards 2011), ενώ έργα τους έχει χρησιμοποιήσει η Google στην εφαρμογή της Google Earth.

Η City Contact  από το 1996 έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται το σύστημα των Info Stand για την ενημέρωση των επισκεπτών, μέσω δωρεάν χρήσιμων εντύπων σε όλη την Ελλάδα όπως χάρτες, οδηγούς και άλλα χρήσιμα έντυπα πληροφόρησης. Συνεργάζεται αποκλειστικά με 200 κορυφαία ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες τουριστικές περιοχές της χώρας μας όπως την Αθήνα, την Κρ’ητη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη. Ετησίως, διανέμει δωρεάν μέσω των Info Stand στους επισκέπτες αυτών των περιοχών, περισσότερα από 2 εκατ. έντυπα.

Τα Athens Walking Tours, είναι περιπατητικές ξεναγήσεις με ξεναγούς, που πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση 365 μέρες το χρόνο, και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την πόλη και τα αξιοζήλευτα μνημεία της. Έχουν την τύχη δε, οι επισκέπτες της Αθήνας να τα έχουν τιμήσει με τα περισσότερα άριστα σχόλια από κάθε άλλη εταιρεία ξεναγήσεων στην Αθήνα στο TripAdvisor, την μεγαλύτερη και περισσότερο επισκέψιμη τουριστική ιστοσελίδα παγκοσμίως.

Η διαμονή της ομάδας Airpano στην Αθήνα ήταν ευγενική προσφορά του ξενοδοχείου Museum Best Western, ενώ στη Σαντορίνη του ξενοδοχείου Aegean View.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024