Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Ταϊλάνδη άνοιξε ξανά πλήρως από την 1η Οκτωβρίου 2022
Προορισμοί

Η Ταϊλάνδη άνοιξε ξανά πλήρως από την 1η Οκτωβρίου 2022

Άνοιξε πλήρως στο διεθνή τουρισμό η Ταϊλάνδη με μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής χωρίς την απαίτηση έκδοσης βίζας.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ενημέρωσε ότι από την πρώτη του Οκτώβρη οι διεθνείς ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη δεν θα απαιτείται πλέον να επιδεικνύουν αποδείξεις εμβολιασμού ή αποτελέσματα τεστ και θα προσφέρεται μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής χωρίς βίζα, σηματοδοτώντας έτσι την ολοκλήρωση του πλήρους ανοίγματος του βασιλείου στον διεθνή τουρισμό.

Με ισχύ από την πρώτη Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου 2023, η περίοδος παραμονής στην Ταϊλάνδη χωρίς απαίτηση για έκδοση βίζας θα παραταθεί σε 45 ημέρες (από 30 ημέρες) για τους τουρίστες από χώρες και περιοχές που δικαιούνται απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης και σε 30 ημέρες (από 15 ημέρες) για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για έκδοση βίζας κατά την άφιξη (VOA).

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης TAT, δήλωσε: «Η Ταϊλάνδη άνοιξε ξανά πλήρως στους τουρίστες του κόσμου με το μήνυμα, μέσω της καμπάνιας «Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters», ότι ο συναρπαστικός προορισμός μας προσφέρει κάτι για όλους στο πλαίσιο του «From A-Z: Amazing Thailand Has It All” προσκαλούμε τους τουρίστες να έρθουν και να γνωρίσουν τις υπάρχουσες και τις νέες τουριστικές εμπειρίες στην Ταϊλάνδη, οι οποίες, μαζί με την αυξανόμενη κίνηση του βασιλείου προς τον βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό, θα κάνουν πραγματικά αξέχαστες διακοπές».

Η Ταϊλάνδη ξεκίνησε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σταδιακό άνοιγμα στον διεθνή τουρισμό από την 1η Ιουλίου 2021, με τα προγράμματα Phuket Sandbox, Samui Plus και 7+7 Extension. Ακολούθησε ένα χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας τεσσάρων φάσεων από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022, στο οποίο οι προορισμοί σε όλη τη χώρα άνοιξαν ξανά για τους τουρίστες. Την 1η Ιουλίου 2022, ήρθε η κατάργηση του συστήματος εγγραφής του Ταϊλάνδης Pass και οι ξένοι υπήκοοι από τότε έπρεπε να επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό αποτέλεσμα PCR εντός 72 ωρών από το ταξίδι.

Τώρα, με το βασίλειο να έχει ξανά ανοίξει πλήρως, οι διεθνείς αφίξεις επισκεπτών αυξάνονται, διεθνείς εκδηλώσεις και τοπικά φεστιβάλ πραγματοποιούνται και μεγάλες διεθνείς και περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες ξαναρχίζουν τις πτήσεις από χώρες από όλο τον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024