Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Τήνος ο πρώτος νησιωτικός προορισμός που τιμήθηκε με EDEN 2016
Προορισμός

Η Τήνος ο πρώτος νησιωτικός προορισμός που τιμήθηκε με EDEN 2016

Το βραβείο παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού.

Σημαντική αναγνώριση της ανάδειξης του πολιτιστικού τουρισμού αποτελεί η βράβευση της Τήνου που τιμήθηκε ως ο πρώτος νησιωτικός προορισμός από το πρόγραμμα “Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας – European Destinations of Excellence (EDEN) 2016“.

Η “Μούσα του Αιγαίου” έχει σημειώσει, τελευταία, χάρη στις συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου, μεγάλες επιτυχίες στο διεθνές τουριστικό “γίγνεσθαι” προβάλλοντας τις πλούσιες πτυχές του τουριστικού της προϊόντος.

Στη σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το βραβείο παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων και του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, που αποκάλεσε την Τήνο “μικρή, αλλά θαυματουργή”.

Σε δήλωσή της η κα Δεληγιάννη ανέφερε: “Η Τήνος, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αποτελεσματικά και μελετημένα βήματα και , με ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι συνεχώς κερδίζουμε μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ποιοτική διάσταση που, πιστεύουμε, ότι διαθέτουμε ώστε να προσελκύουμε κάθε χρόνο τους επισκέπτες εκείνους που αναζητούν τη μοναδικότητα που εμείς προσφέρουμε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024