Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ τουριστική προβολή της αρχαίας Ολυμπίας στην MTC Group
Προβολή προορισμού

Η τουριστική προβολή της αρχαίας Ολυμπίας στην MTC Group

Η MTC Group θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη του συνόλου του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της περιοχής τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό με συγκεκριμένη στόχευση και ενέργειες σε αγορές και ειδικές ομάδες ενδιαφερόντων.

Στην εταιρεία συμβούλων τουρισμού MTC Group αποφάσισε να αναθέσει τα θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Στόχος είναι η ανάδειξη του συνόλου του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της ιστορικής περιοχής τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό με συγκεκριμένη στόχευση και ενέργειες σε αγορές και ειδικές ομάδες ενδιαφερόντων.

Μερικά από τα αξιθέατα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας -εκτός από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και το αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας- είναι τα Μουσεία Ιστορίας των Ανασκαφών της Ολυμπίας, Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας και Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, η Αρχαία Ηράκλεια, το Παλιοφάναρο, το Μνημείο Πιερ ντε Κουμπερτέν, το Θέατρο Φλοκά και, φυσικά, ο ποταμός Αλφειός και οι πηγές Άμπουλα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022