Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Wizz Air ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από το Μπέρμιγχαμ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από το Μπέρμιγχαμ

Η Wizz Air θα προσφέρει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα προς Λάρνακα από τις 17 Μαΐου.

Η Wizz Air ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου δρομολογίου διακοπών με χαμηλό ναύλο από το Μπέρμιγχαμ προς τη Λάρνακα της Κύπρου. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2021, συμπίπτοντας με την αναμενόμενη επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών.

Η Wizz Air θα προσφέρει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα προς Λάρνακα από τις 17 Μαΐου.
 
Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη στο wizzair.com ή στην εφαρμογή WIZZ για κινητά.

Το νέο αυτό δρομολόγιο γίνεται το 11ο χαμηλού ναύλου από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

 Μετά την έναρξη λειτουργίας τριών νέων βάσεων και 60 νέων δρομολογίων στο Ηνωμένο Βασίλειο τον προηγούμενο χρόνο, το νέο δρομολόγιο ενισχύει τη δέσμευση της Wizz Air στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τώρα περισσότερες από 140 πτήσεις από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Owain Jones, διευθύνων σύμβουλος της Wizz Air UK, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη ενός ακόμη προορισμού στο δίκτυό μας από το Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, παρέχοντας στους πελάτες μας στα West Midlands περισσότερες συνδέσεις χαμηλού κόστους για απόδράσεις μετά το lockdown. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τη χαλάρωση των περιορισμών και η ομάδα μας ανυπομονεί να καλωσορίσει όλους πίσω. Οι επιβάτες της υπηρεσίας WIZZ Flex της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να ακυρώσουν την πτήση τους έως και τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση χωρίς καμία χρέωση και να λάβουν το 100% του ναύλου, που επιστρέφεται αμέσως σε πίστωση στην εταιρεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024