Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ υπουργός Τουρισμού στήριξε την πρωτοβουλία των αδελφών Αντετοκούνμπο
Αθλητικός Τουρισμός

Η υπουργός Τουρισμού στήριξε την πρωτοβουλία των αδελφών Αντετοκούνμπο

Ο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού Γιάννης Αντετοκούνμπο έτρεξε για την "Κιβωτό του Κόσμο" το Σάββατο στην Αθήνα, με την υπουργό Τουρισμού να στηρίζει την κίνηση αυτή.

Το Υπουργείο Τουρισμού στήριξε τον πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού Γιάννη Αντετοκούνμπο, που με τους αδελφούς του Θανάση και Κώστα έτρεξαν διαδρομή 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας, από τα Σεπόλια μέχρι το Καλλιμάρμαρο το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, για να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run είχε αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρα και παιδιού του πατέρα Αντώνιου, “Κιβωτός του Κόσμου“.

Ο συμβολικός αγώνας τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στις 8 μ.μ. από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια. Κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9 μ.μ., αποτελώντας μία  ανοικτή ‘γιορτή’ με τους τρεις αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους τους υποστηρικτές της.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή και προσκάλεσε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022