Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαλοκαιρινή καμπάνια της trivago, #StayAndSea, με προβολή των ελληνικών νησιών
Προβολή προορισμού

Καλοκαιρινή καμπάνια της trivago, #StayAndSea, με προβολή των ελληνικών νησιών

Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα ελληνικά νησιά που αναδείχθηκαν και βρέθηκαν μεταξύ των κορυφαίων, σύμφωνα με την έρευνα European Islands trivago Reputation Ranking 2016.

Η trivago.gr, ξεκινώντας από τις 20 Ιουνίου και για πέντε βδομάδες θα “τρέχει” την καμπάνια #StayAndSea. Στο πλαίσιο αυτό, η trivago συνεργάστηκε με τους τοπικούς φορείς κάθε προορισμού, συνέταξε άρθρα-αφιερώματα για το κάθε νησί και παράλληλα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά προορισμό, θα δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους τυχερούς να επισκεφθούν τα νησιά και να βιώσουν από κοντά την υψηλή ποιότητα διαμονής, η οποία έκανε κάθε προορισμό να ξεχωρίσει.

Κάθε μια από τις πέντε βδομάδες θα είναι αφιερωμένη σε συγκεκριμένο προορισμό αναδεικνύοντας τις τοπικές ομορφιές, αλλά και δωρίζοντας τη διαμονή σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού.

Η επιλογή του ονόματος της καμπάνιας:
Stay: Διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία των ελληνικών νησιών
And Sea: Ταξίδι με προορισμό το κύμα. Οι επισκέπτες θα δουν τα καλύτερα σημεία κάθε νησιού και θα ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του.

Τι θα ακολουθήσει τις επόμενες πέντε εβδομάδες:

  • μια σειρά από κείμενα που θα εμπνεύσουν τους αναγνώστες του room5.trivago.gr – ένας οδηγός για κάθε νησί
  • συμβουλές από τους τοπικούς φορείς για τα κρυμμένα μυστικά του κάθε νησιού
  • ένας διαγωνισμός κάθε εβδομάδα για να κερδίσεις τη διαμονή σου σε ένα κορυφαίο ξενοδοχείο στα νησιά αυτά.

Η πρώτη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην Αστυπάλαια, η οποία ήταν και ο κορυφαίος προορισμός από τους ελληνικούς, και συμπεριλαμβάνει και σχετικό διαγωνισμό. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα ακολουθήσει ανάλογο υλικό από νησιά που αναδείχθηκαν μεταξύ των καλύτερων.

Η καμπάνια ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024