Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚαμπάνια της ρουμανικής Aerovacante για την προώθηση της Σκιάθου
Προορισμός

Καμπάνια της ρουμανικής Aerovacante για την προώθηση της Σκιάθου

Σύμφωνα με την Aerovacante, τη Σκιάθο θα ταξιδέψουν συνολικά 6.500 Ρουμάνοι από 29 Μαΐου μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2021, από Βουκουρέστι, Ιάσιο, Τιμισοάρα και Κλουζ.

Πρώτη προσγείωση στις 29 Μαΐου 2021 από τη Ρουμανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Η τουριστική αγορά της Ρουμανίας παρουσιάζει αυξητική τάση και έντονο ενδιαφέρον για τη Σκιάθο, όπως αυτό αποτυπώνεται στο φετινό πρόγραμμα των πτήσεων, σύμφωνα με το οποίο από τα μέσα Ιουνίου η Σκιάθος θα συνδέεται με τη Ρουμανία, με τέσσερις πτήσεις charter την εβδομάδα. Σύμφωνα με την Aerovacante, το τουριστικό γραφείο που οργανώνει το πρόγραμμα πτήσεων, στη Σκιάθο θα ταξιδέψουν συνολικά 6.500 Ρουμάνοι από 29 Μαΐου μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2021, από Βουκουρέστι, Ιάσιο, Τιμισοάρα και Κλουζ, πρόκειται για τις τεσσερις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας.

Με την πρώτη πτήση ταξίδεψε μια mega-δημοσιογραφική αποστολή με περισσότερους από 20 δημοσιογράφους των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων της Ρουμανίας. Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα πρόγραμμα “γνωριμίας” με το νησί, που περιελάμβανε τον γύρο του νησιού και επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως το Μπούρτζι.

Στις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ της Ρουμανίας, τόσο ο δήμαρχος κ. Θοδωρής Τζούμας όσο και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές.

Με ενέργειες του Δήμου Σκιάθου, από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβίου η Σκιάθος πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής σε συνεργασία με την Aerovacante, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook – instagram πάνω 100.000 ακόλουθους) της εταιρείας και διαφημίσεων google (google ads), με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από την Ρουμανία. Στην καμπάνια της Aerovacante για την προώθηση της Σκιάθου, ύψους 80.000 ευρώ, ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει με το ποσό των 5.000 ευρώ. Η Aerovacante είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στη Ρουμανία, θυγατρική εταιρεία της Aerotravel Group.

Ο Antonio Nitu, CEO της Aerotravel Group δήλωσε για τη συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου: “Η Aerotravel Group, που περιλαμβάνει τον Τ.Ο. AeroVacante, είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο στη Ρουμανία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πακέτα διακοπών σε Ρουμάνους τουρίστες στη Σκιάθο για περισσότερα από 15 χρόνια. Για εμάς, η Σκιάθος είναι ένα μοναδικό, παραδεισένιο νησί, στο οποίο είμαστε πρόθυμοι να επιστρέψουμε κάθε καλοκαίρι για να απολαύσουμε μια υπέροχη εμπειρία. Οι παραλίες, η θάλασσα, ο ήλιος, η κουζίνα και η διάσημη ελληνική φιλοξενία έχουν κερδίσει τις καρδιές των παραθεριστών μας, που αναζητούν ένα ασφαλές και άνετο καλοκαιρινό καταφύγιο. Πιστεύουμε ακράδαντα στη Σκιάθο ως τον καλύτερο προορισμό και γι’αυτό έχουμε επενδύσει μόνιμα στην προώθησή της στο ρουμανικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι το σχέδιο μάρκετινγκ που αναπτύχθηκε μαζί με τον δήμαρχο της Σκιάθου θα είναι επιτυχές και θα αποδειχθεί επωφελές για όλους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών παρόχων ταξιδιωτικών υπηρεσιών, της τοπικής κοινότητας γενικά, καθώς και των Ρουμάνων τουριστών που ταξιδεύουν στο νησί”.

“Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη τουριστική αγορά της Ρουμανίας, ο Δήμος Σκιάθου έχει αναπτύξει συνεργασία με τoν ταξιωτικό όμιλο Aerovacante. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο υψηλό επίπεδο της υγειονομικής θωράκισης των κατοίκων και την άψογη λειτουργία των υποδομών υγείας  ώστε να εγγυηθούμε ένα υγιές και ασφαλές καλοκαίρι στους επισκέπτες μας. Με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμάντη Μαθηνό θα συνεχίσουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες  στρατηγικής σημασίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Νίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel & Tourism και Aerovacante για την διοργάνωση του ταξιδιού των δημοσιογράφων”, δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024