Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαθαρισμός της παραλίας και του βυθού του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο
Περιβάλλον

Καθαρισμός της παραλίας και του βυθού του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο

Η Εθελοντική Ομάδα δυτών 'We dive we clean', σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο του 'Divers Paradise' καθάρισαν το βυθό της περιοχής από τα σκουπίδια.

Η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Πλοίων Πόρτο Βρώμη – Μαριών και του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, προχώρησαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του ναυαγίου, όπως και του βυθού του.

Στο νησί ήρθε για 2η φορά η Εθελοντική Ομάδα δυτών “We dive we clean” από την Αθήνα, που σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο του κ. Φάνη Νικολουδάκη, “Divers Paradise” καθάρισαν το βυθό της περιοχής από τα σκουπίδια.

Το ΚΤΕΛ Ζακύνθου παραχώρησε λεωφορείο το οποίο μετέφερε δωρεάν τους εθελοντές, ενώ στην προσπάθεια συμμετείχαν ακόμη το Zante Times και ο κ. Δημήτρης Μαρκεσίνης, η Ionian Group, το ξενοδοχείο Καστέλλι στην Λιθακια, η Ομαδα Εθελοντών Έκτακτης Ανάγκης Ζακύνθου και ο κ. Στράτος Ζαφειριάδης που χειρίστηκε το drone της ομάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024