Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚατολισθήσεις στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη λόγω κακοκαιρίας
Προορισμός

Κατολισθήσεις στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη λόγω κακοκαιρίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε από τους επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί.

Κατολίσθήσεις σημειώθηκαν στο λιμάνι του Αθηνιού, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από το πρωί το νησί. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ότι έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της πυροσβεστικής και απαιτείται εγρήγορση.

“Έχουμε κινητοποιήσει 5 οχήματα, καθώς έγιναν κατολισθήσεις και στο λιμάνι, χωρίς προβλήματα στην ναυσιπλοΐα, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί είναι τουριστική περιοχή και πρέπει οι επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί” τόνισε, ενώ, όπως είπε, υπάρχουν και διακοπές ρεύματος.

Ο κ. Αρτοποιός κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάζουν για το επόμενο 48ωρο κατά το οποίο θα συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας, με έντονα φαινόμενα. Όπως είπε χθες, χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να πέσουν 40 χιλιοστά βροχής. “Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας όλοι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι θα κινηθούν στους δρόμους”, είπε αι κάλεσε τους πολίτες να μην επιχειρήσουν να διασχίσουν χείμαρρους ή πλημμυρισμένους δρόμους και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους κάτω από δέντρα που έχουν πάρει κλίση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024