Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚλείσιμο ξενοδοχείου από τον ΕΟΤ λόγω σωρείας παραβάσεων
Ξενοδοχεία

Κλείσιμο ξενοδοχείου από τον ΕΟΤ λόγω σωρείας παραβάσεων

Έκλεισε με απόφαση του ΕΟΤ ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, λόγω καταγγελιών για ελλείψεις στις παροχές προς τους πελάτες, προβλήματα στην υποδομή των εγκαταστάσεών του και σειράς υγειονομικών παραβάσεων.

Σύμφωνα με το κρητικό περιοδικό “Φωνη Εν”, σφραγίστηκε από κλιμάκιο του ΕΟΤ, με επικεφαλής τον διευθυντή του ΕΟΤ- ΠΥΤ Κρήτης κ. Αριστείδη Στρατάκη και της Τουριστικής Αστυνομίας Αγίου Νικολάου, το ξενοδοχείο Micro Village, στον Ξηρόκαμπο, κατόπιν απόφασης της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά.

Ο κ. Στρατάκης δήλωσε στην εφημερίδα του Λασιθίου “ΑΝΑΤΟΛΗ” ότι η σφράγιση έγινε εξαιτίας πληθώρας καταγγελιών για ελλείψεις στις παροχές προς τους πελάτες και προβλήματα στην υποδομή των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, αλλά και για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας μιας και είχαν βεβαιωθεί σειρά υγειονομικών παραβάσεων από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Επιπλέον είχε λήξει η ισχύς της πυρασφάλειας, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε προσκομίσει στον ΕΟΤ ψευδή βεβαίωση περί νόμιμης διάθεσης των λυμάτων της μονάδας αφού μετά από αυτοψία του Υγειονομικού, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης. Το ειδικό σήμα λειτουργίας που διατηρούσε μόνο για διαμονή πελατών (αποκλειστικά για ύπνο χωρίς παροχή πρωινού, γευμάτων, μπαρ κ.λπ.) αφαιρέθηκε επίσης.

Στη φωτογραφία, η περιοχή Ξηρόκαμπος, στην Κρήτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024