Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλοπή των εισπράξεων από τη Σπιναλόγκα
Πολιτισμός

Κλοπή των εισπράξεων από τη Σπιναλόγκα

Η κλοπή έγινε αντιληπτή μόλις τη Δευτέρα το πρωί, και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.

Τις εισπράξεις της ημέρας -μάλιστα εκτιμάται ότι έφταναν στο ποσό των 50.000 ευρώ- άρπαξαν χθες, Κυριακή, άγνωστοι δράστες από τη Σπιναλόγκα και, ανενόχλητοι αποχώρησαν. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή μόλις τη Δευτέρα το πρωί, και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Cretalive”, η κλοπή έγινε το βράδυ της Κυριακής. Το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και απέσπασαν, βρισκόταν σε χώρο δίπλα από το εκδοτήριο το οποίο προστατεύεται μόνο από μία παμπάλαια πόρτα κι ένα παραθυράκι με ένα συρμάτινο πλέγμα, ενώ έκοψαν το χρηματοκιβώτιο με τροχό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, παρά τα τεράστια έσοδα, δεν υπάρχουν στο νησί κάμερες ασφαλείας ούτε λειτουργεί σύστημα συναγερμού. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο “Cretalive” ότι οι δράστες, πιθανότατα, προσέγγισαν με φουσκωτό τη Σπιναλόγκα, οπότε δύσκολα θα πέρασαν απαρατήρητοι.

Οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή παίρνοντας καταθέσεις από εργαζόμενους, αλλά και από καταστηματάρχες στην απέναντι πλευρά. Σημειώνεται ότι στο νησί δουλεύουν 20-30 άτομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024