Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚοινοπραξία Hines – Εθνικής Τράπεζας για outlet mall στο Γκάζι
Real estate

Κοινοπραξία Hines – Εθνικής Τράπεζας για outlet mall στο Γκάζι

Το 'Athens Heart' θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets, θα διαθέτει κινηματογράφο και θα υποστεί ριζική ανακαίνιση, ώστε να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό αναψυχής και εστίασης. Η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.

Η διεθνής επενδυτική εταιρεία real estate Hines προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (NBG) για την ανακατασκευή του εμπορικού κέντρου “Athens Heart” σε premium εκπτωτικό εμπορικό 22.000 τ.μ.

Το εμπορικό κέντρο, το οποίο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets, θα διαθέτει κινηματογράφο και θα υποστεί ριζική ανακαίνιση, ώστε να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό αναψυχής και εστίασης. Η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή από διεθνείς μάρκες.

Το Gazi Outlet βρίσκεται στην πιο δυναμική περιοχή της Αθήνας, μόλις 2 χλμ. από την Ακρόπολη και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Επιπλέον το ακίνητο εδρεύει μεταξύ της τουριστικής περιοχής κέντρου και του λιμένα Πειραιά, o οποίος δέχεται 17 εκατ. επιβάτες το χρόνο.

Ο Paul Gomopoulos, διευθύνων σύμβουλος της Hines στην Ελλάδα, είπε: “To Gazi Outlet θα αποτελέσει έναν συναρπαστικό προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέροντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες ένδυσης, καταστήματα εστιατορίων και café καθώς και χώρους αναψυχής. Θεωρούμε ότι το Γκάζι είναι μία πολύ ζωντανή και ελκυστική περιοχή, γνωστή και για το ‘Τεχνόπολις’, κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων, τόσο στους Αθηναίους όσο και σε τουρίστες.

Η Hines έχει ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων άνω του 1 εκατ. τ.μ. και διεθνή εμπειρία στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, ενώ έχει αναδειχθεί ο μεγαλύτερος διαχειριστής outlet mall στη Ρωσία. Έχουμε μια σαφή στρατηγική να επανατοποθετήσουμε το ακίνητο στην αγορά και να αξιοποιήσουμε τη διεθνή και τοπική εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε έναν συναρπαστικό νέο προορισμό στην Αθήνα”.

Με έτος ίδρυσης το 1957 στην Αμερική, η Hines είναι η πλέον διακεκριμένη ιδιωτική επενδυτική εταιρεία real estate έχοντας παρουσία σε 219 πόλεις σε 23 χώρες. Αυτήν τη στιγμή, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας 124,3 δισ. δολ. (συμπεριλαμβανομένων και των κεφαλαίων για λογαριασμό τρίτων), ενώ έχει υπό ανάπτυξη 148 projects σε όλο τον κόσμο. Ιστορικά ο όμιλος έχει αποκτήσει, αναπτύξει ή ανακατασκευάσει 1.362 ακίνητα, συνολικής επιφάνειας 42 εκατ. τ.μ. Το σημερινό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συνολικά 514 ακίνητα, που αντιστοιχούν σε 21 εκατ. τ.μ. Η Hines εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές από την μακροχρόνια εμπειρία και τη μοναδική εξειδικευμένη γνώση της σε όλα τα είδη των ακινήτων και επενδυτικών σχημάτων, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες real estate σε όλο τον κόσμο.

Στην Ευρώπη, η Hines άρχισε να δραστηριοποιείται το 1991 κι έχει αναπτύξει έκτοτε την ευρωπαϊκή της πλατφόρμα, έχοντας παρουσία σε 57 πόλεις σε 13 χώρες. Το ευρωπαϊκό της χαρτοφυλάκιο υπό διαχείριση αντιστοιχεί σε κεφάλαια ύψους 17,0 δισ. δολαρίων στη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024