Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚορυφαίος νησιωτικός προορισμός στην Ελλάδα τα νησιά του Σαρωνικού
Περιφέρεια Αττικής

Κορυφαίος νησιωτικός προορισμός στην Ελλάδα τα νησιά του Σαρωνικού

Διεθνής διάκριση έλαβε η Περιφέρεια Αττικής, καθώς τα νησιά του Σαρωνικού αναδείχθηκαν ως κορυφαίος νησιωτικός προορισμός στα World Tourism Awards 2018.

Βραβείο Τουρισμού, το οποίο καθιστά τα Νησιά του Σαρωνικού κορυφαίο Νησιωτικό Προορισμό στην Ελλάδα (“Greece’s Leading Island Destination“) για το έτος 2018, παρέλαβε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τον τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής, κα Ελένη Δημοπούλου, κατά την 25η ετήσια τελετή απονομής των Βραβείων “World Travel Awards” για την Ευρώπη, που έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.
Πρόκειται για ιδιαιτέρως σημαντική διάκριση, καθώς τα Βραβεία “World Trave Awards“, τα οποία χαρακτηρίζονται και ως τα “Όσκαρ” του τουρισμού, αποτελούν πολυετή και διεθνώς καταξιωμένο θεσμό, του οποίου το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων-ορόσημο σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το απόλυτο εχέγγυο ανταμοιβής και απονομής αριστείας σε όλους τους βασικούς τομείς των κλάδων του τουρισμού.
Η τελετή της ευρωπαϊκής απονομής, η οποία διοργανώθηκε από την εταιρεία HotelBrain, πραγματοποιήθηκε παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων της βιομηχανίας τουρισμού και ταξιδίων, και εκπροσώπων των κέντρων λήψης αποφάσεων, καθώς και ηγετικών media, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και καταναλωτές. Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων, παρευρέθησαν η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων, φορείς στους οποίους επίσης απονεμήθηκαν εξέχοντα βραβεία.
Η κα Δημοπούλου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TV5, αναφέρθηκε στη συστηματική, στοχευμένη και πολυδιάστατη προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να υπάρξει συνεχής συνεργασία για τη βιώσιμη ανάπτυξη και προβολή των νησιωτικών ξεχωριστών προορισμών της Π.Α. Όπως επεσήμανε, κάθε ένα από τα νησιά του Σαρωνικού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και τον Πειραιά, και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό επισκεπτών από όλον τον κόσμο.

Στη φωτογραφία η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τον τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής, κα Ελένη Δημοπούλου παραλαμβάνει το βραβείο για τον κορυφαίο Νησιωτικό Προορισμό στην Ελλάδα

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024