Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚύπρος: Το Υφυπουργείο Τουρισμού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με εκπαιδευτικές εκδρομές
Κύπρος

Κύπρος: Το Υφυπουργείο Τουρισμού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με εκπαιδευτικές εκδρομές

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνοντας εκδρομές για την ενημέρωση των στελεχών του

Η 27η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί  ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού θυμίζοντας σε όλους το μέγεθος και τη βαρύτητα του τουριστικού τομέα όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Για την Κύπρο, ο τουριστικός τομέας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας και όχημα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για τον τόπο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μέρα αυτή, το Υφυπουργείο Τουρισμού πραγματοποίησε εκπαιδευτικές εκδρομές για το προσωπικό του. Συγκεκριμένα, από 23-26 Σεπτεμβρίου έγιναν επισκέψεις στο Τρόοδος, στην Ορεινή Λάρνακα και στον Καλοπαναγιώτη για ενημέρωση σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ. Οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Terra Cypria.

Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις, την 27η Σεπτεμβρίου, λειτουργοί του Υφυπουργείου έκαναν παρουσιάσεις για τη σημασία του τουριστικού τομέα σε αριθμό δημοτικών σχολείων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει θέσει υπό την αιγίδα του το επίσημο δείπνο που διοργανώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024