Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕνδιαφέρον για κρουαζιέρες μεταξύ Συρίας και Κύπρου

Ενδιαφέρον για κρουαζιέρες μεταξύ Συρίας και Κύπρου

Τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού μεταξύ Κύπρου και Συρίας συζήτησαν ο υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λιλλήκας και ο Επιτετραμμένος της Συρίας Δρ. Ahmad […]

Τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού μεταξύ Κύπρου και Συρίας συζήτησαν ο υπουργός<...> Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λιλλήκας και ο Επιτετραμμένος της Συρίας Δρ. Ahmad Haj-Ibrahim.

Όπως δήλωσε ο κ. Λιλλήκας, μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ibrahim εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του υπουργού Τουρισμού της Συρίας να επισκεφθεί την Κύπρο για να συζητηθούν οι τομείς τουριστικής συνεργασίας. Ο υπουργός επεσήμανε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις κρουαζιέρες και την αποκατάσταση της γραμμής για τα κρουαζιερόπλοια μεταξύ Κύπρου και Συρίας.

Εκτός αυτού συζητήθηκαν θέματα εμπορικής συνεργασίας και η δυνατότητα διοργάνωσης αμφίδρομων επισκέψεων επιχειρηματιών μεταξύ Κύπρου και Συρίας. «Έχουμε θίξει και το θέμα των ψηλών δασμών που υπάρχουν στη Συρία για τα προϊόντα μας, πράγμα που δυσκολεύει τις εξαγωγές κυπριακών προϊόντων στη χώρα αυτή, ενώ έχουμε αυξήσει κατά πολύ τις εισαγωγές προϊόντων από τη Συρία. Ο κ. Haj-Ibrahim μας διαβεβαίωσε ότι θα δουν αυτό το συγκεκριμένο θέμα και θα το συζητήσουμε» είπε ο κ Λιλλήκας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024