Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways υποστηρίζει τον ευγενή σκοπό της Europa Donna Cyprus
Αεροπορικές εταιρίες

Η Cyprus Airways υποστηρίζει τον ευγενή σκοπό της Europa Donna Cyprus

Με ροζ κορδέλες το προσωπικό της Cyprus Airways για ένα μήνα για υποστήριξη στην Europa Donna Cyprus.

 Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μια ετήσια διεθνής εκστρατεία για την υγεία που διοργανώνεται από μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού κάθε Οκτώβριο σε όλο τον κόσμο. Στόχος των εκστρατειών αυτών είναι η ευαισθητοποίηση για την ασθένεια και η συγκέντρωση κεφαλαίων για την έρευνα των αιτιών της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Cyprus Airways συνεργάζεται με την Europa Donna Cyprus για να υποστηρίξει αυτόν τον ευγενή σκοπό. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τα μέλη του προσωπικού της Cyprus Airways, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού εδάφους και του προσωπικού καμπίνας, θα φορούν ροζ κορδέλες για την υποστήριξη αυτού του σκοπού. Η αεροπορική εταιρεία θα προβεί επίσης σε μια σειρά ενεργειών για τη διάδοση πληροφοριών ευαισθητοποίησης μέσω των συνεργατών της και όλων των καναλιών επικοινωνίας της. Η αεροπορική εταιρεία θα στηρίξει επίσης οικονομικά την Europa Donna Cyprus.

Η Europa Donna Cyprus είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2002. Αποστολή της είναι η ευαισθητοποίηση και η υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών που περνούν το τραύμα του καρκίνου.

Φέτος, καθώς γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει ξεκινήσει την εκστρατεία για το “Δικαίωμα στη λήθη”, η οποία έχει ως στόχο να αγωνιστεί για το δικαίωμα κάθε επιζώντος από καρκίνο να προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς διακρίσεις και έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστική κάλυψη και οικονομικές διευκολύνσεις. 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024