Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤα Χριστουγεννιάτικα Χωριά του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου γίνονται ετήσιος θεσμός
Εκδηλώσεις

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου γίνονται ετήσιος θεσμός

Μετά την περσινή επιτυχεία των Χριστουγεννιάτικων Χωριών, το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την επανάληψη της πρωτοβουλίας, με επτά νέα Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε όλη την Κύπρο.

Σε συνέχεια της επιτυχούς διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων Χωριών (Christmas Villages) κατά την περσινή περίοδο, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου ανακοινώνει για φέτος την επανάληψη της πρωτοβουλίας, με επτά Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε όλη την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Δερύνεια, η Πόλη Χρυσοχούς, το Φικάρδου, ο Αγρός, η Κυπερούντα, ο Καλοπαναγιώτης και η Καλαβασός, θα είναι έτοιμες σύντομα να υποδεχθούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες σε μια μοναδική, ρομαντική και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα έχουν τοπικό χαρακτήρα με παραδόσεις, γεύσεις και δημιουργίες της κάθε περιοχής. Θα περιλαμβάνουν εορταστικό φαγητό και ποτό, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα προς πώληση, δωρεάν βιωματικά εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ξεναγήσεις στα χωριά και άλλες εκπλήξεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα λειτουργήσουν από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 (11:00 – 16:00 τις καθημερινές και 11:00 – 18:00 τα Σαββατοκύριακα).

H όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 και ιδιαίτερα των στόχων για περαιτέρω ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού και προώθησης της υπαίθρου, των ορεινών όπως και ακριτικών / απομακρυσμένων περιοχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024