Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΤο Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου σε συνεργασία με το Φορέα Κύπρια Φιλοξενία διοργανώνουν τα Βραβεία Cyprus Hospitality Awards 2023
Βραβεία

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου σε συνεργασία με το Φορέα Κύπρια Φιλοξενία διοργανώνουν τα Βραβεία Cyprus Hospitality Awards 2023

Νέα βραβεία στην Κύπρο από το Υφυπουργείου Τουρισμού για την Εμπειρία Φιλοξενίας και την Διαδικτυακή Φήμη.

Τα βραβεία Cyprus Hospitality Awards αποτελούν ένα νέο θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο ευρύ φάσμα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν κατηγορίες βράβευσης σε δύο βασικούς πυλώνες, την Εμπειρία Φιλοξενίας (Hospitality Experience) και τη Διαδικτυακή φήμη (Online Reputation).

Ο πρώτος πυλώνας, με τίτλο Εμπειρία Φιλοξενίας,  περιλαμβάνει κατηγορίες βράβευσης, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, για τις οποίες το κοινό καλείται να υποβάλει αιτιολογημένη υποψηφιότητα, προτείνοντας συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα ατόμων, που  επέδειξαν εξαίρετη φιλοξενία, υπερβαίνοντας το καθήκον τους, προσφέροντας υποδειγματική φιλοξενία και δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Κύπρο.

Η δεύτερος πυλώνας, με  τίτλο Διαδικτυακή Φήμη, περιλαμβάνει κατηγορίες βράβευσης σε εταιρικό επίπεδο, για τις οποίες δεν απαιτείται η υποβολή υποψηφιοτήτων από το κοινό. Ο δεύτερος πυλώνας, βραβεύει τις επιχειρήσεις / τους φορείς που διακρίθηκαν από τις αξιολογήσεις των επισκεπτών της Κύπρου στις διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες αξιολόγησης, για τη συνολική εικόνα των προϊόντων ή / και υπηρεσιών που παρέχουν. Ο νικητής σε κάθε κατηγορία, προκύπτει αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα Online Reputation Management (ORM) του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο συγκεντρώνει και αναλύει τις αξιολογήσεις των επισκεπτών της Κύπρου, όπως αυτές αναρτήθηκαν στις διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες αξιολόγησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024