Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLesante Cape: Η νέα άφιξη της Ζακύνθου ανάμεσα στα The Leading Hotels of the World
Ξενοδοχεία

Lesante Cape: Η νέα άφιξη της Ζακύνθου ανάμεσα στα The Leading Hotels of the World

Η κεντρική φιλοσοφία του Lesante Cape βασίζεται στην εμπειρία και την επαφή με τις πολιστικές αξίες του νησιού και είναι η τρίτη μονάδα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο, που θα λειτουργήσει από τον Μάιο του 2022.

Με το άνοιγμά του να έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2022, το Lesante Cape Resort & Villas είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή των ξενοδοχείων Lesante στη Ζάκυνθο, μια νέα εμπειρία φιλοξενίας, η οποία συστήνει στους επισκέπτες τον πολιτιστικό χαρακτήρα του νησιού. Πρόκειται για πολυτελής συλλογή από βίλες και σουίτες που αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου στο νησί, αφού αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείο της Lesante Collection που αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα από τα The Leading Hotels of the World, στις 22 Οκτωβρίου 2021. Η νεότερη προσθήκη του ομίλου φέρει πλέον την υπογραφή των Leading Hotels of the World.

Το Lesante Cape είναι η τρίτη μονάδα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο. Με έδρα την πρωτεύουσα του νησιού, η βραβευμένη αλυσίδα ξενοδοχείων περιλαμβάνει το Lesante Classic, οικογενειακό θέρετρο και spa, και το Lesante Blu, παραθαλάσσιο resort αποκλειστικά για ενήλικες. Με το Lesante Cape, ο όμιλος κάνει το επόμενο βήμα επεκτείνοντας τη δραστηριότητά του σε μια αγορά απαιτητικών ταξιδιωτών. Με στόχο να ανταποκριθεί στην ανάγκη για αυθεντικές, πολιτισμικά συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, το Lesante Cape αναδεικνύει τόσο την κληρονομιά του νησιού όσο και τη γοητεία του μεσογειακού καλοκαιριού. Mετά το Lesante Blu, είναι το δεύτερο resort της Lesante Collection, που λαμβάνει τη διαπίστευση των Leading Hotels.

Με τοποθεσία στο Ακρωτήρι, δύο χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα της Ζακύνθου, το Lesante Cape βρίσκεται κοντά σε κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα και έχει σχεδιαστεί για να αποπνέει το αριστοκρατικό πνεύμα της παλιάς Ζακύνθου. Υπόδειγμα περιβαλλοντικού σχεδιασμού, το ξενοδοχείο χτίστηκε για να συμπληρώσει και να ενσωματωθεί στο τοπίο που το “αγκαλιάζει”, ενδεικτικό στοιχείο της φιλοσοφίας του ομίλου σχετικά με τη βιωσιμότητα.

Η “καρδιά” του Lesante Cape χτυπάει στην κεντρική πλατεία, σημείο συνάντησης του ξενοδοχείου, καθώς γύρω του απλώνονται οι ιδιωτικές σουίτες και βίλες. Τις παροχές συμπληρώνουν υψηλού επιπέδου γαστρονομικές και fine-drinking επιλογές, κοινόχρηστες πισίνες, το μεσογειακό spa και το fitness center με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το μποστάνι του ξενοδοχείου, μια μικρής έκτασης βιολογική φάρμα που συνορεύει με τους ιδιωτικούς αμπελώνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024