Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςLonely Planet: Η Χαλκιδική στους κορυφαίους προορισμούς για το 2023
Προορισμός

Lonely Planet: Η Χαλκιδική στους κορυφαίους προορισμούς για το 2023

“Μπορεί να επισκιάζεται από τα νησιά της Ελλάδας, όμως η Χαλκιδική είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία”, αναφέρει ο γνωστός διεθνής ταξιδιωτικός οδηγός.

Στην 18η ετήσια λίστα της Best in Travel που παρουσίασε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, ξεχωρίζοντας τους καλύτερους προορισμούς για το 2023, βρίσκεται από σήμερα η Χαλκιδική.

Η Χαλκιδική συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 6 top προορισμούς παγκοσμίως για χαλάρωση (UNWIND) και ταυτόχρονα, κατατάσσεται στους 30 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Lonely Planet προτείνει 30 μοναδικά μέρη στον κόσμο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο, προτείνοντας επιλεγμένους προορισμούς και προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πρόγραμμα για κάθε μέρος. Η λίστα του 2023 είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι προορισμοί χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: Για να φας, να μάθεις, να ταξιδέψεις, να χαλαρώσεις και να συνδεθείς. Και όπως γράφει το Lonely Planet: “Μπορεί να επισκιάζεται από τα νησιά της Ελλάδας, όμως η Χαλκιδική είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία”.

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που και το Lonely Planet αναγνωρίζει ότι Σαν τη Χαλκιδική… δεν έχει! Η κατάταξη της Χαλκιδικής ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου είναι πολύ τιμητική όχι μόνο για τον προορισμό αλλά και για τη χώρα. Το brand της Χαλκιδικής γίνεται όλο και πιο ισχυρό και αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και αποτελεσματικής δουλειάς που κάνουμε στον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, όλοι μαζί αυτοδιοίκηση και φορείς. Η Ελλάδα λοιπόν για άλλη μία φορά στην κορυφή του κόσμου χάρη στη Χαλκιδική!”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022