Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαMasterChef Italia με γεύση και άρωμα Σαντορίνης
Προώθηση προορισμού

MasterChef Italia με γεύση και άρωμα Σαντορίνης

Με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ιταλίας και του Δήμου Θήρας γυρίστηκε στη Σαντορίνη στις αρχές Ιουνίου 2016 ένα επεισόδιο του MasterChef Italia, της 6ης σεζόν. Το επεισόδιο θα μεταδοθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από το Sky Uno HD στις 21.15 μ.μ. (ώρα Ιταλίας).

Μια ιδιαίτερα σημαντική επικοινωνιακή ενέργεια για την προώθηση και την ανάδειξη της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου 2016 στο νησί. Με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ιταλίας και του Δήμου Θήρας γυρίστηκε στη Σαντορίνη στις αρχές Ιουνίου 2016 ένα επεισόδιο του MasterChef Italia, της 6ης σεζόν. Η πολυπληθής παραγωγή της Endemol Shine Italy κατέκλυσε το νησί για σχεδόν 5 μέρες, έχοντας μεταφέρει μεγάλο τηλεοπτικό εξοπλισμό για το γύρισμά τους.

Η εκπομπή MasterChef Italia προβάλλεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιταλία σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης (prime time), με κριτές καταξιωμένους και δημοφιλείς chefs της χώρας: Bruno Barbieri, Antonino Cannavacciulo, Carlo Cracco και ο πλέον διεθνώς γνωστός chef, Joe Bastianich.

Στο διαγωνιστικό μέρος του επεισοδίου οι δύο ομάδες των παικτών (κόκκινη και μπλε ομάδα) μαγείρεψαν ελληνικές συνταγές για το γαμήλιο γεύμα ενός ζευγαριού. Οι νεόνυμφοι αποφάσισαν για τον νικητή της δοκιμασίας επιλέγοντας το καλύτερο μενού. Το γαμήλιο γεύμα περιελάμβανε αμιγώς ελληνικά πιάτα όπως σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες, σουβλάκι κοτόπουλο, ντολμάδες, τζατζίκι, τυροσαλάτα και άλλα, ενώ το κυρίως πιάτο για τις ομάδες ήταν αρνί ψητό για την κόκκινη και αστακός για τη μπλε ομάδα.

Τα γυρίσματα του γάμου και του γεύματος έγιναν σε κεντρικό εστιατόριο του Πύργου και στο παραπλήσιο εκκλησάκι, ενώ η ετυμηγορία του αποτελέσματος ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στην Οία.

Το σύνολο της παραγωγής, οι κριτές και οι παίκτες έμειναν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τη Σαντορίνη και τη φιλοξενία των κατοίκων της. O ΕΟΤ Ιταλίας, με την επικεφαλής του κα Κυριακή Μπουλασίδου και σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας έκαναν το καλύτερο δυνατόν για να διευκολύνουν και να βοηθήσουν τη μεγάλη παραγωγή, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και τις ημέρες των γυρισμάτων.

Το επεισόδιο με άρωμα και γεύση Σαντορίνης θα μεταδοθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από το Sky Uno HD στις 21.15 μ.μ. (ώρα Ιταλίας).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022