Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜαταιώνεται το Santorini Experience 2020
Αθλητικός τουρισμός

Ματαιώνεται το Santorini Experience 2020

Νέο ραντεβού στη Σαντορίνη στις 1-3 Οκτωβρίου 2021.

Η διοργάνωση “Santorini Experience“, που υμνεί παγκοσμίως το ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων για τον αθλητικό του τουρισμό ματαιώνεται. Παρά τις δυναμικές προσπάθειες και την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την ασφαλή και ομαλή τέλεση του Santorini Experience το 2020, η διοργάνωση, που ανατίθεται με επιτυχία τα τελευταία έξι χρόνια από τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) στην Active Media Group, δε θα πραγματοποιηθεί.

Το “Santorini Experience” αποτελεί το ετήσιο αθλητικό ραντεβού της Σαντορίνης, καθώς προσελκύει επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας μοναδικές δράσεις τρεξίματος με θέα που κόβει την ανάσα, στο μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά και κολύμβησης open water από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών. Το νέο πλέον ραντεβού για τη βραβευμένη διοργάνωση θαλάσσιου τουρισμού, με το δρομικό και κολυμβητικό κοινό, ανανεώνεται για τις 1-3 Οκτωβρίου 2021.

Το “Santorini Experience” είχε λάβει την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την τέλεση της κολύμβησης και την έγκριση του ΣΕΓΑΣ για την υλοποίηση των αγώνων τρεξίματος. Παράλληλα, η Active Media Group είχε εξασφαλίσει την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΥΕΕ-ΓΓΑ), με ξεχωριστά αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που σχεδίασε αντίστοιχα για το τρέξιμο και την κολύμβηση, ενώ είχε περάσει με επιτυχία τα τεστ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics).  

Η Active Media Group, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων της διοργάνωσης, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε όλους τους δρομείς και κολυμβητές που είχαν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Santorini Experience 2020 είτε εναλλακτικά τη δυνατότητα μεταφοράς της συμμετοχής τους στη διοργάνωση του 2021.

Οι συμμετέχοντες που είχαν ολοκληρώσει την εγγραφή τους θα λάβουν εντός της εβδομάδας ενημέρωση αναφορικά με τη δυνατότητα μεταφοράς της εγγραφής τους στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2021 ή την ακύρωσή της και την επιστροφή του ποσού της συμμετοχής τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024