Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜεγάλη απήχηση στην Πολωνία από fam trip του ΕΟΤ στη Χαλκιδική
Προβολή προορισμού

Μεγάλη απήχηση στην Πολωνία από fam trip του ΕΟΤ στη Χαλκιδική

Οι δημοσιεύσεις του φωτογραφικού και του οπτικοακουστικού υλικού των Πολωνών lifestyle influencers Aga Stachurska και Jessica Jersey στο Instagram και στο YouTube είχαν πάνω από 50.000 views και έναν εξίσου σημαντικό αριθμό likes.

Ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στα πολωνικά social media γνώρισαν οι αναρτήσεις των δύο Πολωνών lifestyle influencers, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική στις αρχές του Αυγούστου, σε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ellinair και τον Οργανισμό Προώθησης Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιεύσεις του φωτογραφικού και του οπτικοακουστικού υλικού των Aga Stachurska και Jessica Jersey στο Instagram και στο YouTube είχαν περισσότερα από 50.000 views και έναν εξίσου σημαντικό αριθμό likes.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΤ, κατόπιν σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Τουρισμού, για προβολή της Χαλκιδικής στα διεθνή ΜΜΕ και την αποκατάσταση της εικόνας της μετά την κακοκαιρία του περασμένου Ιουλίου.

Τα τελευταία χρόνια, η τουριστική ροή από την Πολωνία έχει αυξηθεί σημαντικά (5η θέση στον εισερχόμενο τουρισμό για το έτος 2018) και πλέον οι Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες αναζητούν νέους ελληνικούς προορισμούς, εκτός των παραδοσιακών νησιωτικών, οι οποίοι ήδη χαίρουν ευρείας αναγνώρισης από τους Πολωνούς τουρίστες.

Στιγμιότυπο από το video για τη Χαλκιδική που ανάρτησαν στο YouTube οι δύο Πολωνοί lifestyle influencers.

 

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/02/2023
08/02/2023
07/02/2023
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023