Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜεγάλη προβολή της Μυκόνου στην τουρκική αγορά
Προβολή προορισμού

Μεγάλη προβολή της Μυκόνου στην τουρκική αγορά

Οι τουρκικές αεροπορικές εταιρείες Atlas Jet και Bora Jet έχουν σχεδόν καθημερινές απευθείας πτήσεις προς η Μύκονο, που εφέτος καλύπτονται μάλιστα με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη.

Την “τιμητική” της έχει αυτή την εποχή η Μύκονος στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, μετά από δύο επιτυχημένες δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν από τις αεροπορικές εταιρείες Atlas Jet και Bora Jet στο νησί.

Συγκεκριμένα, έγκριτα Μέσα της γείτονος χώρας, όπως οι “Milliyet”, “Dunya”, “Haber Turk Magazin”, “Hurriyet” κ.ά. αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ με κολακευτικά σχόλια για το τοπίο, τους ανθρώπους και την ποικιλία των ενδιαφερόντων, από τη διασκέδαση ως και την ηρεμία , που προσφέρει η Μύκονος στους επισκέπτες της.

Σημειώνεται ότι οι δύο τουρκικές αεροπορικές εταιρείες έχουν σχεδόν καθημερινές απευθείας πτήσεις προς το νησί που εφέτος καλύπτονται μάλιστα με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη. Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και τα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών που τους συνόδευαν, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης της Atlas, που είναι και μεγαλομέτοχος στο τουρκικό κρουαζιερόπλοιο “Aegean Paradise” της ETS TUR που επισκέπτεται συχνά το νησί, είχαν συναντήσεις με το νέο δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τη δημαρχεύουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη με τους οποίους συζήτησαν το ενδεχόμενο αύξησης των αεροπορικών συνδέσεων με τη Μύκονο στο άμεσο μέλλον.

Ανάλογο ενδιαφέρον εξέφρασε και η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα κα Gulay Ozturk που συναντήθηκε πρόσφατα στο Δημαρχείο με τον κ. Κουκά και την κα Γρυπάρη με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο δρομολόγησης περισσοτέρων πτήσεων προς Ελλάδα, δεδομένου οτι, όπως είπε, η Μύκονος συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον επισκεψιμότητας εκ μέρους των Τούρκων ταξιδιωτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024