Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜια… 'βαλίτσα' για τις βαλίτσες των επισκεπτών στα Χανιά
Περιφέρεια

Μια… 'βαλίτσα' για τις βαλίτσες των επισκεπτών στα Χανιά

Ένας οικίσκος με την ευδιάκριτη μορφή 'βαλίτσας', τον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει στην Πλατεία 1866 (Νέα Καταστήματα), όπου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού του Δήμου Χανίων, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις αποσκευές του με ασφάλεια.

Στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας, που παρέχει ο Δήμος Χανίων για τους επισκέπτες της πόλης, προχώρησαν δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, συνεργάτες και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, που εξυπηρετεί όσους επισκέπτες θέλουν να εναποθέτουν προσωρινά τις αποσκευές τους στο κέντρο της πόλης, η οποία παρέχεται δωρεάν.

Ένας οικίσκος με την ευδιάκριτη μορφή “βαλίτσας”, τον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει στην Πλατεία 1866 (Νέα Καταστήματα), όπου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού του Δήμου Χανίων, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις αποσκευές του με ασφάλεια, αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για την πόλη.

Ο κ. Σημανδηράκης σε δηλώσεις του, στα τοπικά ΜΜΕ επεσήμανε πως “πρόκειται για έναν νέο τρόπο αποθήκευσης αποσκευών, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και επιτρέπει στους επισκέπτες του Δήμου Χανίων να διαχειριστούν καλύτερα τις διακοπές τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς πρόκειται για μια πρώτη πρωτοβουλία σε εθνικό επίπεδο, που αφορά έναν από τους πλέον τουριστικούς Δήμους και ήδη από τις πρώτες μέρες της πιλοτικής λειτουργίας της βαλίτσας, η ανταπόκριση, που έχουμε από τους επισκέπτες είναι ιδιαίτερα θετική”.

Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Νεκτάριο Ψαρουδάκη, για την πρωτοβουλία, την Τμήμα Τουρισμού, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, αλλά και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Χανίων για την υλοποίηση.

Με τη σειρά του, ο κ. Ψαρουδάκης, αφού περιέγραψε τη διαδικασία για την απόθεση αποσκευών, υπογράμμισε: “Στο πιο κομβικό σημείο της πόλης, λίγο πριν την είσοδο του επισκέπτη στην Παλιά Πόλη, οι επισκέπτες θα μπορούν να αφήσουν τις βαλίτσες τους και να περιηγηθούν στην πόλη. Θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ή τη βόλτα τους ελεύθερα, χωρίς να ταλαιπωρούνται και να κουβαλάνε τις αποσκευές τους και παράλληλα θα μπορούν να πάρουν ό,τι πληροφορίες χρειάζονται από το στελεχωμένο, από την Υπηρεσία Τουρισμού, σημείο”.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η υπηρεσία πρόκειται να επεκταθεί σε μελλοντικό χρόνο και σε άλλα κομβικά σημεία του Δήμου Χανίων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022